Η υπεραριθμία του ρόστερ

Για τη δύσκολη απόφαση για τον παίκτη που έπρεπε να αποδεσμευτεί αλλά και τον Βιντιγκαλ που δεν δηλώθηκε στη λίστα για τους αγώνες του Champions League μίλησε ο Πετεβίνος.

Οι σχετικές δηλώσεις:

Είναι μια εβδομάδα που θα ξεκινήσει το ΑΠΟΕΛ να μετρά αντίστροφα και για το πρωτάθλημα. Δεν έχετε αγωνιστεί για αυτό το θεσμό. Σας έχει λείψει; «Χορτάσαμε από ποδόσφαιρο αυτό το διάστημα. Μάλιστα, με πολύ έντονα συναισθήματα, ήταν ένα δίμηνο που ήμασταν συνεχώς στα κόκκινα. Δεν μπορούσαμε να κάνουμε οποιαδήποτε έκπτωση. Θέλαμε να επιστρέψουμε σε Ευρωπαϊκό ποδόσφαιρο και εννοούμε ποδοσφαιρικό όμιλο. Αφήσαμε την περσινή χρονιά που ήταν μια παραφωνία. Θα είμαστε η ομάδα που θα αγωνιστεί για ακόμα μία χρονιά  σε Ευρωπαϊκό όμιλο. Ξεκινούν τα εξίσου σημαντικά παιχνίδια. Δείχνει πάρα πολύ ελκυστικός ο στόχος τους πρωταθλήματος, υπάρχουν ομάδες που έχουν φιλοδοξίες. Αυτό δείχνει ότι θα έχουμε ένα ανταγωνιστικό πρωτάθλημα. Από εκεί θα αρχίσουμε με την ΑΕΛ. Είναι όσο πιο έτοιμη θα μπορούσε να είναι η ομάδα μας. Υπάρχουν ακόμη 10 μέρες για να βάλουμε την μπάλα στη σέντρα. Έχουμε αρκετούς παίκτες που είναι εκτός. Είμαστε και μια ομάδα που με την αλλαγή του προπονητή θέλουμε να χρησιμοποιήσουμε ωφέλημα το χρόνο για να δουλέψει ο κ. Ντολ.  Έχουμε χρόνο όμως μέχρι τις 11 του Σεμπτέμβρη και να προσηλωθούμε για την ΑΕΛ».

Αποχώρησαν Ρομό, Ρέζα και Μηνάς και έγινε το ξεκαθάρισμα του ρόστερ. Αλλά και η επιλογή του καταλόγου… «Κατ’ αρχήν, η περίπτωση των Ρομό και Ρέζα ήταν περιπτώσεις που γνωρίζαμε ότι ήταν οι βέβαιοι 2 που θα αποχωρήσουν. Για την περίπτωση του 16ου ποδοσφαιριστή που θα έμενε εκτός καταλόγου, υπήρξε μεγάλος προβληματισμός. Δεν θα ήταν επιλογή αλλά υπεραριθμία. Και ο Κέβιν Λαφράνς που έφυγε, κρίθηκε ότι σε αυτή τη θέση υπάρχουν οι επιλογές, με πληρότητα. Όπως διαπιστώνεται έφυγε ως δανεικός και διατηρούμε συμβόλαιο μαζί του και του ευχόμαστε να έχει μια καλή χρονιά. Για τον Μηνά Αντωνίου, του έγινε πρόταση για ανανέωση, όμως ήταν επιλογή του να τερματίσουμε το συμβόλαιό του και να αποχωρήσει. Του ευχόμαστε τα καλύτερα.
Ο προπονητής θα ήθελε να έχουμε ένα μεγάλο αριθμό ποδοσφαιριστών στο ρόστερ, να δουλέψει και να υπολογίζει σε όλους τους ποδοσφαιριστές. Ο κ. Ντολ θέλει να δουλεύει με όλο το ρόστερ. Έχουμε 21 ποδοσφαιριστές. Θα είναι μέλη της ομάδας μέχρι την τελευταία στιγμή.
Για τα παιδιά που έμειναν έξω, είναι καθαρά εξ’ ανάγκης, πιστεύοντας σε βάθος χρόνου, ποιοι μπορούν να προσφέρουν περισσότερο, όπως και οι νεαροί. Είναι δυο διαφορετικές περιπτώσεις ο Ομάρ και ο Βιντιγκάλ. Ο Χάνι ανήκει στο ΑΠΟΕΛ, ο Βιντιγκάλ είναι δανεικός στο ΑΠΟΕΛ, όμως μπορεί να αποκτηθεί από το ΑΠΟΕΛ».

Επιπλέον παιχνίδι για το ΑΠΟΕΛ αυτό με την ΑΕΛ για το Super Cup; «Τα επιπλέον ματς θα μας πάρουν μέχρι τον Ιανουάριο. Θα είναι μια πολύ γεμάτη χρονιά. Πρέπει να ανταπεξέλθουμε σε όλες τις διοργανώσεις. Βήμα βήμα, να κοιτάζουμε κάθε παιχνίδι ξεχωριστά. Πρέπει να είμαστε σοβαροί από το πρώτο λεπτό του κάθε αγώνα μέχρι τον ερχόμενο Μάΐο».

Τι ισχύει για τους τραυματίες; «Για τον Σάβιτς μετά την Γερμανία πήγε στο Βελιγράδι και ακολουθεί εξειδικευμένο πρόγραμμα. Είναι δύσκολο να προλάβει το παιχνίδι με την ΑΕΛ, θα δούμε όμως αν μπορεί να προλάβει το παιχνίδι με την Ντουντελάνζ. Για τον Άλεφ θα ακολουθήσει ένα πρόγραμμα ενδυνάμωσης, θα δούμε μέχρι το Σαββατοκυρίακο αν μπορεί να προλάβει την ΑΕΛ».

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!

 

X