Η υπέρβαση των βαρυφορτωμένων

Ποιος υπολόγιζε το καλοκαίρι ότι δυο άγνωστα παιδαρέλια που ήρθαν στο ΑΠΟΕΛ θα έπαιζαν τόσο καθοριστικό ρόλο στο να βρεθούμε στο +4 και κοντά στο στόχο του έβδομου συνεχόμενου. Αναφερόμαστε στους Νατέλ και Τάμαρι των οποίων η συνεισφορά κρίνεται ως τέτοια που τους καθιστά ανάμεσα στους πολυτιμότερους παίκτες της ομάδας μας.

Είναι τόσο σημαντική η παρουσία τους που ο Τραμετσάνι τους κρατά εκτός μόνο όταν πραγματικά δεν έχει επιλογή, αφού πρόκειται για παίκτες που μπορούν από το πουθενά να δημιουργήσουν ή να τελειώσουν φάσεις.

Με τον ΑΠΟΕΛ να δυσκολεύεται στο δημιουργικό κομμάτι λόγω της απουσίας παίκτη στο κεντρικό διάδρομο με οργανωτικές αρετές, η εξάρτηση στους δυο νεαρούς είναι ακόμα μεγαλύτερη.

Είναι επίσης γεγονός ότι πέραν της απειρίας τους πλέον έχουν βαρυφορτωθεί με πολλά λεπτά συμμετοχής που γράφουν πάνω τους. Ιδιαίτερα ο Τάμαρι που είχε και τις υποχρεώσεις με την Εθνική Ιορδανίας, δείχνει να είναι στα όρια του.

Βρισκόμαστε στο παρά πέντε όμως και είναι για αυτό που και οι δυο πρέπει να κάνουν την υπέρβαση τους. Η φετινή εμπειρία τόσο για τον Τάμαρι όσο και για τον Νατέλ είναι μοναδική και θα παίξει καθοριστικό ρόλο στην ποδοσφαιρική τους ωρίμανση. Και αν αυτό γίνει μέσω της κατάκτησης ενός πρωταθλήματος ή και νταμπλ θα είναι σπουδαίο επίτευγμα.

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!