Η ζωή από το -7

Μετά από δυο συνεχόμενες ήττες που προκάλεσαν όλων των ειδών τους τριγμούς η ομάδα μας κέρδισε γεγονός που της επέτρεψε να πλησιάσει την Ανόρθωση στη δεύτερη θέση και να επαναφέρει τη διαφορά από την ΑΕΚ στο -7. Η σταθερότητα που δείχνει η ομάδα της Λάρνακας μέχρι στιγμής την καθιστά χωρίς αμφιβολία το φαβορί για κατάκτηση του πρωταθλήματος αφού μετά από 2-3 πρωταγωνιστικής πορείας κουβαλά και το μίνιμουμ των εμπειριών.

Η διαχείριση του -7 από πλευράς ΑΠΟΕΛ δεν πρέπει να δημιουργεί ακόμα μεγαλύτερη νευρικότητα από αυτήν που ήδη υπάρχει και ο ενδεδειγμένος τρόπος που θα το πετύχουμε αυτό είναι με το να επικεντρωθούμε στην ομάδα μας. Η χρονιά θα σωθεί αν έστω και με πολύ καθυστέρηση η ομάδα μας καταφέρει να βελτιωθεί σε συγκεκριμένους τομείς.

Ο Κετσπάγια και το επιτελείο του καλούνται να κάνουν περισσότερα προκειμένου να εμπνεύσουν, να προπονήσουν και να προετοιμάσουν την ομάδα καλύτερα. Οι τραυματισμοί είναι ένα πρόβλημα το οποίο κάνει ακόμα πιο δύσκολα τα πράγματα και είναι για αυτό που θα πρέπει να γίνει η καλύτερη δυνατή διαχείριση του ρόστερ.

Οι προσθήκες των Μιλάνοφ και Γιαννιώτα έδειξαν ότι θα βοηθήσουν αλλά θα περιμένουν να τους δούμε και σε άλλους αγώνες αφού το γήπεδο είναι ο καλύτερος κριτής. Ας μην ξεχνάμε ότι και πέρσι το ντεμπούτο του Νάφιου χαρακτηρίστηκε από όλους ως εξαιρετικό.

Μέσα σε όλα αυτά έρχεται και ο αγώνας κυπέλλου με τη Σαλαμίνα για να τεστάρει ακόμα περισσότερο τις αντοχές όλων…

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!