Ήχησε το πρώτο καμπανάκι κινδύνου

Αυτό που είδαμε τη Δεύτερα στο ΓΣΠ πλήττει το πρεστίζ του ΑΠΟΕΛ και την προσπάθεια που γίνεται για να να σταλεί προς πάσα κατεύθυνση το μήνυμα ότι έχουμε την καλύτερη ομάδα. Όλη αυτή η προσπάθεια γίνεται από την τεχνική ηγεσία και τους παίκτες οι οποίοι αδίκησαν τους εαυτούς τους με το χειρότερο τρόπο.

Και αυτό γιατί έχασαν από μια ομάδα που το μόνο που είχε να αντιπαραβάλει ήταν το πάθος και η καλή αμυντική λειτουργία. Πρόκειται για στοιχεία που θα προτάξουν όσοι έρθουν φέτος στο ΓΣΠ και είναι για αυτό που η όλη προσέγγιση των παικτών μας μπορεί να χαρακτηριστεί έως και προκλητική.

Ο ΑΠΟΕΛ στο σύνολο του έδειξε αδιαφορία. Ήταν κακός και υποτονικός γιατί έμεινε στην Μαδρίτη και είχε τη σκέψη του στον επερχόμενο αγώνα με την Τότεναμ.

Με αυτά τα μυαλά είναι φυσικό να χάσεις ακόμα και πέναλτι και να μην καταφέρεις σε κανένα σημείο του αγώνα να εξασκήσεις την πίεση που θα έφερνε το γκολ.

Είχαμε και ένα δοκάρι αλλά δεν υπάρχουν καλές δικαιολογίες. Όχι για την ήττα αλλά για τον τρόπο με τον οποίο ήρθε.

Ο εκπρόσωπος τύπου έθεσε το θέμα όσο πιο ήπια μπορούσε στις σχετικές δηλώσεις του:

“Συγχαρητήρια στην Ανόρθωση, απέδειξε πως έχει ποιότητα. Οι λεπτομέρειες ήταν υπέρ της. Εμείς αν κάναμε ένα σενάριο για το πως θα μπορούσαν να πάνε τον χείριστο βαθμό τα πράγματα, μπορεί να μην καταφέρναμε να το γράψουμε τόσο κακά. Ήμασταν πολύ φλύαροι, δεν είχαμε καθαρό μυαλό και φρεσκάδα. Ήταν μια εμφάνιση με αρνητικό πρόσημο. Πήραμε ότι αξίζαμε και πρέπει να μας γίνει ένα καλό μάθημα. Δεν μπορούμε απλά να σκεφτόμαστε τα παιχνίδια του πρωταθλήματος αλλά πρέπει να πράττουμε κιόλας. Πρέπει να κοιτάξουμε μπροστά, δεν έχουμε χρόνο. Σε καμία περίπτωση δεν ήταν θέμα υποτίμησης στον αντίπαλο, είναι θέμα το πως συμπεριφέρεσε εσύ απέναντι στον εαυτό σου”.

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!

 

X