Ιδανική κλήρωση

Η ομάδα μας απέφυγε όλους όσους θα ήταν καλύτερα και θα αρχίσει τις ευρωπαϊκές της υποχρεώσεις στις 12 ή 13 Ιουλίου όταν θα κληθεί να αντιμετωπίσει το νικητή του ζευγαριού New Saints FC – Tre Penne. Για όσους είναι άγνωστα τα ονόματα και οι ομάδες ουσιαστικά θα κληθούμε να αγωνιστούμε εναντίον μιας εκ των πρωταθλητών Ουαλίας ή Σαν Μαρίνο.

Στο ζευγάρι υπάρχει φαβορί και αυτό είναι η New Saints FC την οποία το επιτελείο του Κρίστιανσεν θα έχει την ευκαιρία να κατασκοπεύσει στους αγώνες που θα γίνουν. Mε βάση την βαθμολογία της UEFA είναι η πιο δυνατή ομάδα του πρώτου προκριματικού αφού έχει 5.200 βαθμούς.

Με βάση την κλήρωση ο επαναληπτικός θα είναι στην έδρα μας γεγονός που πρέπει να λειτουργήσει καταλυτικά έτσι ώστε να κάψουμε τις όποιες ελπίδες έχουν οι αντίπαλοι μας.

Είναι η ομάδα που μονοπωλεί το πρωτάθλημα Ουαλίας τα τελευταία χρόνια αφού το κατέκτησε τις τελευταίες πέντε σεζόν. Συνολικά έχει δέκα πρωταθλήματα. Μάλιστα τις τρεις τελευταίες σεζόν έκανε νταμπλ αφού κατέκτησε και το κύπελλο (έχει συνολικά έξι κύπελλα).

Πέρσι στο Champions League απέκλεισε την B36 Tórshavn στον πρώτο προκριματικό (νίκες 1-2, 4-1) και αποκλείστηκε από την Videoton στον δεύτερο (ήττα 0-1 και ισοπαλία 1-1).

Η έδρα της θυμίζει περισσότερο γήπεδο κολεγίου αφού έχει χωρητικότητα 3000 θεατών και συγκεντρώνει περίπου 1500 Ουαλούς κάθε εβδομάδα.

A-New-Ground

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!