Ιεράρχηση αναγκών ενόψει μεταγραφικής

Πλησιάζει η μεταγραφική περίοδος Ιανουαρίου η οποία θα δώσει την ευκαιρία στην ομάδα μας να διορθώσει τα κενά που έχουν εντοπιστεί και η προσδοκία όλων είναι ότι ο Δώνης και όσοι χειρίζονται το θέμα θα μπορέσουν να κάνουν αυτό που πρέπει.

Αυτό δεν είναι άλλο από το να φέρουν στην ομάδα παίκτες που θα μπορέσουν να έχουν καταλυτικό ρόλο στην προσπάθεια για κατάκτηση του πρωταθλήματος.

Οι αγωνιστικές υποχρεώσεις τρέχουν και παρόλο που επίσημα αποφεύγεται η οποιαδήποτε τοποθέτηση είναι γεγονός ότι έχουν γίνει παρά πολλές συσκέψεις για το μεταγραφικό πλάνο ενώ ακόμα και το ταξίδι του προέδρου στη Βραζιλία έχει και αυτό το σκοπό.

Πρακτικά έχουν ιεραρχηθεί οι ανάγκες και παρόλο που το όλο σκηνικό είναι ρευστό λόγω τραυματισμών ο Δώνης έχει καθορίσει τις προτεραιότητες. Αυτές αφορούν τον αντί Μιλάνοφ, ένα ακραίο μεοσοεπιθετικό και έναν επιθετικό.

Όπως γίνεται αντιληπτό αυτό που έχει μεγαλύτερη σημασία δεν είναι οι θέσεις αλλά τα χαρακτηριστικά των παικτών αφού είναι αυτά που θα δώσουν λύσεις στις παθογένειες της ομάδα μας.

Με τον Όρ να μην πείθει για παράδειγμα το ψάξιμο για ακραίο μέσο αφορά παίκτη που θα μπορεί με την ταχύτητα και την τεχνική του να κινηθεί κατά μήκος της γραμμής και να μπορεί να τρυπήσει τις αντίπαλες άμυνες.

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!