Είμαστε στο -5

Πριν τον αγώνα του Σαββάτου στο αφιλόξενο ιδιόκτητο της Αεκ προηγείται ο αποψινός αγώνας με τον Εθνικό Άχνας. Θυμίζουμε επίσης το εξής σημαντικό. Ο ΑΠΟΕΛ βρίσκεται από χτες στο -5 από την πρωτοπόρο και η μοναδική του έγνοια σήμερα πρέπει να είναι πως θα κερδίσει την ομάδα του Κίκη Φιλίπππου. Ξεκινάμε έτσι γιατί όποτε θεωρήσαμε οτιδήποτε δεδομένο είτε δυσκολευτήκαμε αφάνταστα να το πετύχουμε ή προσγειωθήκαμε ανώμαλα.

Η ομάδα μας είναι το φαβορί και θα πρέπει να το αποδείξει και στην πράξη έτσι ώστε να επαναφέρει τη βαθμολογική διαφορά στο -2 και στη συνέχεια να επικεντρωθεί στα πραγματικά πολύ δύσκολα που έρχονται.

Η νίκη προϋποθέτει σοβαρότητα, καλή απόδοση και αποτελεσματικότητα. Το πως θα συμβούν αυτά στην πράξη το ξέρει καλύτερα ο Κρίστιανσεν. Ο προπονητής μας καλείται μέσα από την τακτική και τους παίκτες που θα επιλέξει να παρατάξει μια ομάδα που θα έχει θετική ενέργεια και δεν θα προσεγγίσει τον αγώνα με επιπόλαιο τρόπο.

Η έκταση των αλλαγών που θα γίνουν δεν έχει και τόση σημασία αφού το ζητούμενο είναι να δούμε συνολική και ατομική βελτίωση που θα στείλει ενθαρρυντικά μηνύματα.

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!