Ήταν και παραμένει όνειρο

Οι αναφορές για το ενδεχόμενο ανέγερσης ιδιόκτητου γηπέδου πληθαίνουν τον τελευταίο καιρό με κάποια δημοσιεύματα να είναι έως και παραπλανητικά οπότε ο Πετεβίνος αναγκάστηκε να κάνει σήμερα νέα τοποθέτηση. Ο υπεύθυνος επικοινωνίας του ΑΠΟΕΛ ανέφερε ότι βρισκόμαστε μακριά ακόμα και από ενδεχόμενο ανέγερσης γηπέδου, στέλνοντας εκ νέου το μήνυμα ότι η μελέτη βιωσιμότητας που άρχισε δεν σημαίνει ότι θα οδηγήσει σε θετικό αποτέλεσμα.

Το μεγαλύτερο θέμα και πρόκληση είναι η χρηματοδότηση του έργου η οποία στο μεγαλύτερο της μέρος θα πρέπει να γίνει από ιδιωτικά κεφάλαια τα οποία προς το παρόν δεν υπάρχουν.

Η σχετική δήλωση του Πετεβίνου:

«Έγινε μια επιτροπή που θα εξετάσει όλες τις λεπτομέρειες μέχρι εκπόνηση μελέτης για τη βιωσιμότητα του γηπέδου. Είμαστε μακριά από το να σκέφτεται ο κόσμος ότι υπάρχει το ενδεχόμενο ανέγερσης γηπέδου. Θα εξετάσουμε όλα τα ενδεχόμενα για να βρούμε τις εξισώσεις και τον τρόπο για να υλοποιηθεί το όνειρο του κάθε ΑΠΟΕΛίστα.

Είναι το επόμενο βήμα που θέλει να δει να πετυχαίνει η ομάδα του, άρα πρέπει να είμαστε σοβαροί. Όταν υπάρξει κάτι χειροπιαστό θα ενημερώσουμε τον κόσμο. Αυτό προϋποθέτει και τη συμβολή του κόσμου. Ένα σημαντικό μέρος για τα ποσά που χρειάζονται πρέπει να έρθει από τον ίδιο τον κόσμο.

Θα είναι κάτι που θα ανακοινώσουμε όταν έρθει η ώρα. Θα υπάρχει ανταπόδοση. Είναι ένα μοντέλο που εφαρμόζεται στο εξωτερικό. Θα είναι γήπεδο γύρω στα 20.000.000 ευρώ, Κατηγορία 4, με κοινωνική προσέγγιση και θα είναι το καλύτερο γήπεδο που θα είναι στην Κύπρο. Άλλο τα λόγια, άλλο οι σωστές μελέτες και άλλο η ώρα της πράξης».

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!