Είναι έτοιμος για 11αδα;

Τα δεδομένα όσον αφορά τον Μάριο Σέρτζιο είναι λίγο πολύ γνωστά. Ο Πορτογάλος ήταν ένας από τους πιο σταθερούς σε απόδοση παίκτες την περσινή χρονιά αλλά η φετινή δεν αρχισε καθόλου καλά. Η εξήγηση που δίνουν οι περισσότεροι είναι ότι ο παίκτης είναι καταπονημένος από τα πολλά λεπτά συμμετοχής όχι μόνο της περσινής χρονιάς αλλά των τελευταίων χρόνων!

Το τελευταίο 15νθήμερο ο Σέρτζιο ταλαιπωρήθηκε και με έναν τραυματισμό και το ζητούμενο ενόψει του αυριανού τελικού είναι κατά πόσο είναι πλέον έτοιμος για αν επανέλθει στο αρχικό σχήμα.

Χωρίς αμφιβολία ο Κετσπάγια θα ήθελε να δει τον Σέρτζιο να καλύπτει το δεξί άκρο της άμυνας και η τελική απόφαση θα είναι δκή του. Ο προπονητής μας γνωρίζει πολύ καλά ότι η οποιαδήποτε άλλη εναλλακτική είναι περισσότερο λύση ανάγκης αφού δεν υπάρχει παίκτης που μπορεί να κοντράρει ακόμα και τον ντεφορμαρισμένο Σέρτζιο.

Πιθανή επιστορφή του Σέρτζιο στο αρχικό σχήμα θα θέσει και το δίλημμα του αν θα παραμείνει ο Στίλιτς στο αρχικό σχήμα ή αν θα δούμε και πάλι στο κέντρο την τριπλέτα Μοράις, Αρτυματά και Βινίσιους.

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!