Είναι πολλά και απαραίτητα τα λεφτά

Ο ΑΠΟΕΛ βρίσκεται στο γνωστό και κρίσιμο σταυροδρόμι του 3ου προκριματικού του Champion League. Είναι τέτοιο γιατί με ενδεχόμενη πρόκριση ανοίγει η στρόφιγγα των μπόνους της UEFA που ανέρχεται στα 8 εκατομμύρια ευρώ.

Είναι γνωστή η εξάρτηση της ομάδας μας στα συγκεκριμένα έσοδα αφού κάθε χρόνο τα έξοδα είναι κατά πολύ περισσότερα από τα πάγια έσοδα στην προσπάθεια του εκάστοτε συμβούλιου να δημιουργήσει μια ανταγωνιστική ομάδα.

Η τακτική αυτή αποτελεί διαχρονικά ένα σημείο τριβής στον ΑΠΟΕΛ και είναι για αυτό και στη τελευταία γενική συνέλευση έγιναν σχετικές αναφορές και κινήσεις τακτικής από τον Πρόδρομο Πετρίδη.

Επιστρέφοντας όμως πίσω στο πρακτικό μέρος του θέματος η ομάδα μας καλείται να ξεπεράσει το εμπόδιο της Βιτορούλ προκειμένου να αρχίσει να καλύπτει το έλλειμμα ως εξής:

-Όλες οι ομάδες που θα αγωνιστούν στα προκριματικά του Champions League και δεν θα καταφέρουν να προκριθούν στους ομίλους της διοργάνωσης, θα πάρουν από 260.000 ευρώ.

-Επιπρόσθετα αυτών των χρημάτων, όλες οι ομάδες που συμμετείχαν στον 1ο προκριματικό γύρο, θα πάρουν από 220.000 ευρώ, όλες οι ομάδες που συμμετέχουν στο 2ο προκριματικό γύρο θα πάρουν από 320.000 ευρώ και οι ομάδες που θα συμμετάσχουν στον 3ο προκριματικό γύρο και θα αποκλειστούν, θα πάρουν από 420.000 ευρώ.

-Οι ομάδες που θα φτάσουν μέχρι τα play-offs του Champions League και θα προκριθούν στους ομίλους θα πάρουν από  2 εκατομμύρια ευρώ και από 3 εκατομμύρια ευρώ οι ομάδες που θα αγωνιστούν στα play-offs και θα αποκλειστούν.

Εάν προστεθούν τα εισιτήρια των έξι εντός έδρας αγώνων της προκριματικής φάσης και των αγώνων των ομίλων, το market pool (υπολογίζεται στις 620 χιλιάδες ευρώ εάν δεν προκριθεί στους ομίλους άλλη κυπριακή ομάδα), πωλήσεις αναμνηστικών και πριμ από χορηγούς το ποσό θα εκτιναχθεί κοντά στα 8-9 εκατομμύρια ευρώ, χωρίς να υπολογίζονται τα έσοδα από τη συγκομιδή βαθμών στους ομίλους.

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!