Είναι πολύ το φως

Με φωτογραφίες από τις εργασίες που γίνονται στον Αρχάγγελο η εταιρεία του ΑΠΟΕΛ ενημέρωσε τον κόσμο μέσω Facebook. Εντυπωσιακά τα έργα ειδικά οι 6 νέοι πυλώνες φωτισμού αλλά…

Οι ουσία είναι στο τι θα κερδίσουν οι ποδοσφαιριστές από όλα αυτά. Σίγουρα χρειάζονται και πρέπει να αισθανόμαστε τυχεροί που μπορούμε, ή αν θέλετε βαστούμε, για να τα κάνουμε. Καμία άλλη ομάδα στην Κύπρο δεν μπορεί να προσφέρει αυτά που προσφέρει ο ΑΠΟΕΛ στους ποδοσφαιριστές του και ο κόσμος περιμένει να ανεβεί η ποιότητα της ομάδας.

Θυμίζουμε τι είπε ο πρόεδρος του ΑΠΟΕΛ στην Ετήσια Γενική Συνέλευση για τα έργα αυτά:

Σε ότι αφορά στα έργα υποδομής, τα οποία θα στηριχθεί ο ΑΠΟΕΛ για τα επόμενα χρόνια, εξαγγείλαμε πριν από λίγους μήνες, την αναδόμηση των εγκαταστάσεων του νέου προπονητικού κέντρου του Αρχάγγελου. Προχωρώντας από τα λόγια στην πράξη είμαι στην ευχάριστη θέση να ενημερώσω όσους δεν γνωρίζουν ότι οι εργασίες έχουν ήδη ξεκινήσει. Πρόκειται για ένα νέο κτίριο υπερδιπλάσιας έκτασης από αυτό που υπήρχε και στο οποίο θα στεγαστούν πέρα από την ποδοσφαιρική ομάδα και τα γραφεία της εταιρείας. Οι εγκαταστάσεις αυτές θα αυξήσουν κατά παρασάγγας τις δυνατότητες της ομάδας, σε πολλούς τομείς, όπως είναι αυτός της εκγύμνασης, της αποθεραπείας και αποκατάστασης με ιδιόκτητες πισίνες, της θεωρητικής ανάλυσης και άλλων.
Επίσης θα αναβαθμιστεί ο φωτισμός των δύο ποδοσφαιρικών γηπέδων. Να σας αναφέρω ενδεικτικά ότι ο υφιστάμενος φωτισμός του κεντρικού γηπέδου ήταν κάτω από τους προβολείς στα 270 Lux, στο κέντρο του γηπέδου στα 30 Lux και μπροστά από τις εστίες μόλις στα 8 Lux. Πλέον θα υπάρχει γενικός ενιαίος φωτισμός της τάξεως, των 630 Lux.
Το χρονικό όριο παράδοσης έχει τεθεί για τον Οκτώβριο όμως η ομάδα δεν θα αντιμετωπίσει κανένα πρόβλημα στέγασης αφού το παλιό κτίριο θα κατεδαφιστεί όταν θα είναι σε πλήρη λειτουργία, οι νέες εγκαταστάσεις. Το συνολικό κόστος του νέου προπονητικού κέντρου υπολογίζεται να φθάσει το 1,5 εκατομμύριο ευρώ. Για εμάς αυτή η επένδυση αποτελεί ένα από τα πιο σημαντικά έργα στην ιστορία του ΑΠΟΕΛ και  που αφορούν στο ίδιο το μέλλον της ομάδας μας. Αποτελεί ένα βασικό κομμάτι που υλοποιείται προχωρώντας από τα λόγια στις πράξεις, για να προχωρήσει ο ΑΠΟΕΛ σε ένα άλλο επίπεδο.

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!

 

X