Οι εξαγγελίες Ingebrigtsen

Τελείωσε πριν από λίγο η παρουσίαση του νέου μας προπονητή. Πρώτος μίλησε ο Πρόδρομος Πετρίδης και αφού καλωσόρισε τον Ingebrigtsen δήλωσε ότι ο στόχος είναι η πρόκριση στους 16 και το πρωτάθλημα. Τόνισε, επίσης, οτι ισχύει το ΑΠΟΕΛ εναντίον όλων και πως πρέπει να το πολεμήσουμε. Στη συνέχεια τη σκυτάλη πήρε ο νέος μας προπονητής που δήλωσε ότι αρέσκεται στο να παίζει επιθετικό ποδόσφαιρο και ότι θα δουλέψει πάνω σε αυτό. Σε ερωτήσεις που έγιναν στο τέλος, ο Πρόδρομος δήλωσε ότι έκανε πρόταση στο Ταμάρι για επέκταση του συμβολαίου του αλλά λόγω του θέματος του προπονητή έδωσε ιδιαίτερη σημασία για την απάντηση του ιορδανού.

Δηλώσεις Πετρίδη:

«Ευελπιστούμε να βρήκαμε τη λύση που θα παίζει ελκυστικό ποδόσφαιρο για να φέρουμε και πίσω τον κόσμο. Ένα κομμάτι από την απώλεια του κόσμου μας είναι και το ποδόσφαιρο που παρουσιάσαμε το τελευταίο διάστημα. Πιστεύουμε ότι θα κάνει μια εξαιρετική δουλειά, θα πάρει το 100% από τους ποδοσφαιριστές. Παρόλα αυτά το ΑΠΟΕΛ είναι στους 32 του Γιουρόπα Λιγκ και τα ΜΜΕ δεν έδωσαν τόση μεγάλη προβολή-θόρυβο σε αυτή την επιτυχία, ίσως γιατί σας συνήθισε το ΑΠΟΕΛ. Νομίζω έτυχε λίγο άδικης κριτικής όσο και αν το ΑΠΟΕΛ δεν απέδιδε καλό ποδόσφαιρο. Είναι η ομάδα που διαπρέπει χρόνο με τον χρόνο στην Ευρώπη. Και επειδή είδα και κάποια δημοσιεύματα… ναι παρόλο που έχουμε ρεκόρ αριθμού προπονητών, δεν παύουμε να προσελκύουμε μεγάλα ονόματα προπονητών. Η λίστα μας ήταν τεράστια με μεγάλα ονόματα και ελπίζω να καταλήξαμε στην καλύτερη επιλογή. Καλή χρονιά και επιδίωξη μας εκτός από το πρωτάθλημα και πρόκριση στους «16» θέλουμε να βάλουμε πιο δυνατό το ΑΠΟΕΛ στο 2020. Οι φίλαθλοι μας να πάψουν να αλληλοκατηγορούνται. Το ΑΠΟΕΛ πρέπει να μείνει μονιασμένο και ενωμένο γιατί το «ΑΠΟΕΛ εναντίον όλων» ισχύει και θα πρέπει να το πολεμήσουμε».

Δηλώσεις Ingebrigtsen:

«Θέλω να ευχαριστήσω τον πρόεδρο που με επέλεξε. Είναι τιμή για εμένα να είμαι σε ένα τόσο μεγάλο κλαμπ. Είναι σημαντικό γιε εμένα και ανυπομονώ να δουλέψω για να βελτιώσω τα πράγματα. Όλοι γνωρίζουν την ιστορία του ΑΠΟΕΛ, είναι μια ομάδα που κερδίζεις συνεχόμενους τίτλους, πράγμα που δεν είναι εύκολο. Ήρθαν διάφοροι προπονητές και βοήθησαν και τώρα ήρθε η δική μου σειρά. Πρέπει να παίξουμε πιο ελκυστικό ποδόσφαιρο. Θα μπαίνουμε μέσα για να κερδίσουμε, θα παίζουμε επιθετικό ποδόσφαιρο και με προσοχή στην άμυνα. Τουλάχιστον οι δέκα ποδοσφαιριστές πρέπει να σκέφτονται πιο επιθετικά, να είναι πιο δημιουργική η ομάδα. Προτιμώ να κερδίσω με 4-3 παρά με 1-0. Το ποδόσφαιρο είναι ψυχαγωγία. Ένας λόγος που ήθελα να έρθω να δουλέψω εδώ είναι γιατί ήρθα ξανά σαν προπονητής της Ρόζενμποργκ. Θέλω να ξεχάσω εκείνον τον αποκλεισμό αλλά είπα ότι θέλω να δουλέψω σε ένα τέτοιο περιβάλλον. Θέλουμε να φέρουμε τον κόσμο στο γήπεδο και να ζήσω εκείνη την ατμόσφαιρα που έζησα τότε».

Στο τέλος απαντήθηκαν ερωτήμα που έθεσαν οι δημοσιογράφοι, τις οποίες ο προπονητής απάντησε μέχρι το σημείο που ήξερε και μπορούσε. Επί της ουσίας ο Πετρίδης απάντησε στο γιατί επέλεξε τον συγκεκριμένο και είπε ότι έχει εμπειρία του πρωταθλητισμού, είναι σχετικά νεαρός με αρκετές φιλοδοξίες και δίψα για τίτλους. Οτιδήποτε ζητήσει ο προπονητής σε λογικά πλαίσια, σχετικά για μεταγραφές, θα το έχει.

Σε ερώτηση σχετικά με τον Ντε Βινσέντι είπε ότι ελπίζει ότι το 2020 θα δούμε ένα καλύτερο ποδοσφαιριστή.

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!

 

X