Ίωση είναι θα περάσει

Οι υποχρεώσεις του Μιλάνοφ με την Εθνική Βουλγαρίας ολοκληρώθηκαν και ο παίκτης μας επιστρέφει σήμερα στην Κύπρο αλλά με μιας ελαφράς μορφής ίωσης. Αυτή ήταν αρκετή για να κρατήσει το μηχανάκι εκτός αποστολής στο χτεσινό αγώνα της χώρας του με τη Βουλγαρία υπό το φόβο να μην ῾”κολλήσει” και κάποιους συμπαίκτες του. Η επιστροφή του παίκτη στην Κύπρο θα βοηθήσει να αποκτήσει και το ιατρικό τιμ του ΑΠΟΕΛ άποψη, αλλά η εντύπωση που επικρατεί είναι ότι ο Μιλάνοφ θα προλάβει τον αγώνα του Σαββάτου.

Και αν ακόμα χάσει μια προπόνηση ή μπει σε φουλ ρυθμούς σταδιακά, αυτό δεν θα είναι πρόβλημα αφού ο Μιλάνοφ θεωρείται παραπάνω από έτοιμος από πλευράς φυσικής κατάστασης.

Το ζητούμενο λοιπόν είναι ο δυνατός οργανισμός του και με τη βοήθεια φαρμακευτικής αγωγής να ξεπεράσει την ιωση αφού η παρουσία του στον καθοριστικό αγώνα με τον Απόλλωνα είναι απαραίτητη.

Κατά τα άλλα η προετοιμασία συνεχίζεται με τον Καβενάγκι να ακολουθεί το γνωστό πλέον συντηρητικό πρόγραμμα μέσα από το οποίο θα διαφανεί αν μπορεί να βοηθήσει με ουσιαστικό τρόπο στους αγώνες που απομένουν.

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!

 

X