Υπάρχει λόγος να χαμογελά

Μπορεί στις μέχρι σήμερα δηλώσεις του ο Κετσπάγια να έκανε φανερό τον προβληματισμό του για τις πολλές και σημαντικές απουσίες παικτών λόγω τραυματισμών αλλά τα δεδομένα και οι προοπτικές είναι τέτοιες που δημιουργούν προϋποθέσεις για πολύ καλύτερη συνέχεια.

Σε σχέση με τη μεσοεπιθετική γραμμή τουλάχιστον οι επιστροφές των Βινίσιους και Αλωνεύτη δημιουργούν μια υπεροπλία από ποιοτικούς παίκτες η οποία επιτρέπει στον Κετσπάγια να δοκιμάσει τα πάντα στην προσπάθεια του να βελτιώσει τον ΑΠΟΕΛ.

Η διακοπή έδωσε τη δυνατότητα στον Μοράις να πάρει ανάσες ενώ μέσα από τα προβλήματα ο Κετσπάγια έδειξε να πιστεύει στις λύσεις που μπορεί να δώσει ο Αρτυματάς. Από την άλλη βλέπουμε τον Εφραίμ να διανύει περίοδο φορμαρίσματος ενώ ο Βάντερ έδειξε ότι μπορεί να δώσει λύσεις και στον κεντρικό άξονα αφού ο Στιλιτς εξακολουθεί να ψάχνεται.

Οι επιλογές όμως δεν τελειώνουν σε αυτούς αφού ίσως ο πιο σταθερός σε απόδοση παίκτης μέχρι στιγμής είναι ο Ντε Βινσέτι που δίνει λύσεις και στο σκοράρισμα εκτός από το δημιουργικό κομμάτι. Ο Χαραλαμπίδης είναι έτοιμος οπότε χρειαστεί να δώσει ουσιαστικές λύσεις, οπότε ο Κετσπάγια έχει επιλογές που θα ζήλευαν όλοι οι συνάδελφοι του.

Οι απουσία των διεθνών δυσκολεύει κάπως την προετοιμασία ενόψει του Σαββατιάτικου αγώνα με την ΑΕΛ αλλά αν επιστρέψουν χωρίς προβλήματα τα υπόλοιπα θα πάρουν το δρόμο τους. 

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!