Υπάρχει ο ποδοσφαιριστής Πιατκόφσκι;

Είναι πολλά τα ερωτήματα που πλανώνται στον ΑΠΟΕΛ και σχετίζονται με τη δυσκολία της ομάδας να ανταποκριθεί στα δύσκολα αλλά και να παρουσιάσει τη βελτίωση που όλο ακούμε αλλά δεν βλέπουμε. Ένα από αυτά αφορά τη φιλοσοφία του φετινού προγραμματίσου αλλά και το αν οι επιλογές που έγιναν ήταν οι σωστές. Οι εβδομάδες και πλέον μήνες από τον καιρό που έγιναν οι μεταγραφικές προσθήκες μπορούν να οδηγήσουν σε αρχικά συμπεράσματα.

Η περίπτωση του Πιατκόφσκι είναι από αυτές που πραγματικά ξενίζουν. Ο Πολωνός επιθετικός κρίθηκε από τους υπεύθυνους ως επιθετικός που έλειπε εδώ και χρόνια από την ομάδα μας αλλά ο χρόνος συμμετοχής του μέχρι στιγμής δεν τον καθιστά ούτε λύση ανάγκης.

Επί Πασιένσια ο παίκτης βρισκόταν στα αζήτητα αφού ο χρόνος συμμετοχής του σε φιλικά και στα προκριματικά ήταν ελάχιστος με τις φήμες να λένε πως ένας από τους λόγους που δεν ήταν στις πρώτες επιλογές ήταν γιατί ο Πολωνός δεν ήταν επιλογή του Πορτογάλου..

Στη συνέχεια και με το που ανάλαβε ο Κετσπάγια είδαμε τον Πιατκόφσκι να παίρνει θέση βασικού στον αγώνα με την Πάφο να αγωνίζεται για περίπου 60 λεπτά χωρίς να καταφέρνει όμως να κάνει αισθητή την παρουσία του.

Το δείγμα γραφής του Πολωνού επιθετικού σε επίσημους αγώνες είναι πολύ μικρό και δύσκολα μπορεί να πει κάποιος με βεβαιότητα κατά πόσο μπορεί να βοηθήσει τον ΑΠΟΕΛ. Το βιογραφικό του φωτογραφίζει παίκτη που ξέρει να στείλει την μπάλα στα δίκτυα, οπότε οφείλουμε να εξαντλήσουμε τα περιθώρια δίνοντας του ουσιαστικό χρόνο συμμετοχής.

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!