Υπάρχει θέμα Κετσπάγια;

Η ηρεμία και η πίστη που έφεραν οι δώδεκα συνεχόμενες νίκες ανήκει στο παρελθόν αφού ο ΑΠΟΕΛ βρίσκεται πλέον σε φάση εσωστρέφειας και έντονων αναταραχών. Οι οπαδοί μας έχουν διαχωριστεί σε αυτούς που απαιτούν την άμεση απομάκρυνση του Κετσπάγια και αυτούς που θεωρούν ότι κάτι τέτοιο δεν μπορεί να επανέρχεται ως επιλογή, οπότε η ομάδα δεν κερδίζει. Εννοείται πως σε τέτοιες χρονικές στιγμές επανέρχονται στο προσκήνιο και αυτοί που θεωρούν ότι είναι καλό timing για να θέσουν και θέμα διοίκησης.

Στην κερκίδα μας στο Παπαδόπουλος έγιναν διάφορα με οπαδούς να βρίζουν χυδαία τον προπονητή και άλλους να προσπαθούν να τον υπερασπιστούν. Το τι γράφεται στα κοινωνικά δίκτυα καθώς και τα πλάνα της κάθε “αντιμαχόμενης πλευράς” δείχνουν ότι η κατάσταση είναι οριακή και κρίσιμη.

Η διοίκηση καλείται να πάρει αποφάσεις αφού είναι αυτἠ που στο τέλος της μέρας θα κριθεί. Ο Πετρίδης και οι συνεργάτες του γνωρίζουν εδώ και καιρό τα καλά και τα στραβά της τεχνικής ηγεσίας και παρά την απαίτηση για άμεση απόλυση του Κετσπάγια, σήμερα δεν αξιολογείται αυτό το ενδεχόμενο.

Το πως θα μπορέσει όμως ο ΑΠΟΕΛ να ανακάμψει με έναν προπονητή φορτωμένο με εμμονές και παίκτες που δυσκολεύονται να ανταποκριθούν είναι κάτι που προφανώς δεν θα απαντηθεί εύκολα.

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!

 

X