Υπάρχει ζωή και εκτός νοσοκομείου

Ο ΑΠΟΕΛ θυμίζει νοσοκομείο και η καθημερινή ενημέρωση για τα νέα της προπόνησης μοιάζει περισσότερο με ιατρικό ανακοινωθέν αλλά η ομάδα οφείλει να μαζέψει τα κομμάτια της. Ο Κετσπάγια δικαιολογημένα παρουσιάστηκε προβληματισμένος στις δηλώσεις του μετά τον αγώνα με τη Δόξα αφού αντιλαμβάνεται ότι η συνέχεια θα είναι ακόμα πιο δύσκολη.

Και αυτό γιατί εκτός από τη δυσκολία της ομάδας να βελτιώσει το αγωνιστικό της πρόσωπο έχει έρθει και η καταιγίδα τραυματισμών που θα αναγκάσει τον προπονητή να συνεχίσει τα πειράματα. Κακά τα ψέματα αλλά η επιστρατεύσει του κατά τα άλλα φιλότιμου Αρτύματα για να καλύψει το αριστερό άκρο μόνο ως εσχάτη λύση μπορεί να θεωρηθεί.

Αν κάτι είναι παρήγορο αυτό σχετίζεται με τους Ντε Βινσέτι και Αμορίν οι οποίοι προπονούνται κανονικά και εκτός απροόπτου θα είναι έτοιμοι για να αγωνιστούν το βράδυ του Σαββάτου στον αγώνα με τον Άρη.

Υπό τις περιστάσεις το μοναδικό ζητούμενο απέναντι στη νεοφώτιστη ομάδα της Λεμεσού είναι η νίκη αφού στην κατάσταση που βρισκόμαστε η καλή εμφάνιση είναι πολυτέλεια!

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!