Υπάρχουν διάφορα ζητούμενα

Επιστροφή στην αγωνιστική δράση και στον ΑΠΟΕΛ μας από σήμερα αφού αρχίζει μια σειρά μαζεμένων αγώνων που κρίνονται σημαντικοί, κυρίως όσον αφορά την πορεία μας στο Europa League. Η αρχή θεωρείται εύκολη αφού αντιμετωπίζουμε τη νεοφώτιστη ΑΕΖ και όλοι θεωρούν ότι θα βρούμε τον τρόπο για να επιστρέψουμε από την Πάφο με τους τρεις βαθμούς της νίκης. Για να γίνει η θεωρεία πράξη θα πρέπει οι παίκτες του Κρίστιανσεν να παρουσιαστούν σοβαροί και αποτελεσματικοί.

Μπορεί η πρώτη και μεγαλύτερη ανάγκη να είναι οι τρεις βαθμοί αλλά από τη στιγμή που ακολουθούν οι αγώνες με Young Boys και ΑΕΚ υπάρχουν και άλλα ζητούμενο. Είναι σημαντικό λοιπόν να μην προκύψουν προβλήματα τραυματισμών και ιδιαίτερα σε κάποιες περιπτώσεις σχεδόν απαγορεύεται.

Η πιο χαρακτηριστική περίπτωση είναι αυτή του Σωτηρίου για τον οποίο έχουν λεχθεί και γραφτεί πολλά λόγω και της απουσίας του Ντε Καμάργκο. Το πιθανότερο σενάριο είναι αυτό που θέλει τον νεαρό επιθετικό να ξεκινά τον αγώνα.

Το ιδανικότερο σενάριο είναι και παράλληλα ζητούμενο είναι αυτό όπου ένας αποφασιστικός και αποτελεσματικός ΑΠΟΕΛ θα μπορέσει να καθαρίσει τον αγώνα νωρίς και ιδανικά από το πρώτο ημίχρονο. Κάτι τέτοιο δεν έχει συμβεί μέχρι στιγμής φέτος αφού η ομάδα μας δυσκολεύεται αφάνταστα στο πρώτο μισό.

Αν τα καταφέρουμε σήμερα όμως θα είναι μια καλή ευκαιρία για τους παίκτες να κάνουν συντήρηση στην επανάληψη και στον Κρίστιανσεν να δώσει ακόμα περισσότερο χρόνο συμμετοχής σε παίκτες όπως τον Μπρεσάν.

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!