Υπέρβαση για το βαθμολογικό κέρδος

Ο ΑΠΟΕΛ καλείται απόψε στο Generali Arena να κάνει το πρώτο βήμα για πρόκριση στην επόμενη φάση του Europa League. Το ζητούμενο για την ομάδα μας είναι να κερδίσει τον κακό της εαυτό και να δείξει για πρώτη φορά φέτος σε έναν αγώνα με ψηλό δείκτη δυσκολίας ότι έχει την ικανότητα να πάρει αυτό που θέλει. Το ζητούμενο είναι το βαθμολογικό κέρδος αφού ακόμα και η ισοπαλία θεωρείται από τους αντικειμενικούς κριτές ως ένα θετικό αποτέλεσμα.

Ο Κετσπάγια στις χτεσινές δηλώσεις του αν και αναγνώρισε τη σημασία του αγώνα, έστειλε και το μήνυμα ότι η πρόκριση θα παίζεται μέχρι και την τελευταία αγωνιστική. Ανεξαρτήτως της οποιας σκοπιμότητας έχουν τέτοιες δηλώσεις το σίγουρο είναι ότι αν χάσουμε η Σπάρτα γίνεται αυτόματα η ομάδα που θα έχει το πάνω χέρι όσον αφορά τη δεύτερη θεση, οπότε θα πρέπει να κάνουμε ότι περνά από το χέρι μας για να το αποτρέψουμε.

Ο προπονητής μας σκιαγραφώντας στο βαθμό που ήθελε την Σπάρτα είπε ότι πρόκειται για ομάδα που περιμένει να κάνει το λάθος ο αντίπαλος για να το χτυπήσει. Με αυτό σχετίζεται και το αγωνιστικό πλάνο του ΑΠΟΕΛ αφού ο Κετσπάγια θα προσπαθήσει να κλείσει τους διαδρόμους προς την εστία του Βατερμαν και να μειώσει στο ελάχιστο τις αποστάσεις ανάμεσα στις τρεις γραμμές.

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!