Υπό προϋποθέσεις του χρόνου

Η πορεία του ΑΠΟΕΛ εντός και κυρίως εκτός Κύπρου έφερε την τελευταία διετία μαζεμένες τρεις μεταγραφές. Όχι προς αλλά από την ομάδα με τους Ντε Βινσέτι, Καρλάο και Σωτηρίου να εξαργυρώνουν με τον καλύτερο τρόπο τα όσα τους προσφέρει η ομάδα μας αλλά και την πρόοδο των ιδίων.

Ο νέος ποδοσφαιριστής που βρίσκεται στο στόχαστρο ή καλύτερη υπό αξιολόγηση από τους διάφορους σκαουτερ δεν είναι άλλος από τον Νικόλα Ιωάννου.

Οι εξαιρετικές εμφανίσεις του στους αγώνες με την Αθλέτικ και την Άντερλεχτ τράβηξαν την προσοχή διαφόρων ενώ η διοίκηση Πετρίδη προχώρησε στην επέκταση της συνεργασίας με το νεαρό αμυντικό.

Πρόκειται για μια πρακτική που ακολουθήθηκε και στην περίπτωση του Σωτηρίου και έχει ως στόχο να διασφαλίσει στον μέγιστο δυνατό βαθμό τα συμφέροντα του ΑΠΟΕΛ.

Πρακτικά η διοίκηση όπως επίσης και η τεχνική ηγεσία είναι αρνητικοί στο ενδεχόμενο παραχώρησης του Ιωάννου στην προσεχή μεταγραφική περίοδο κάτι που έχουν διαμηνύσει εμμέσως πλην σαφώς.

Η παρουσία του Ιωάννου κρίνεται ως απαραίτητη και τη νέα χρονιά ενώ η εκτίμηση είναι πως ο παίκτης θα χρειαστεί ακόμα περισσότερο χρόνο συμμετοχής και βελτίωση ως παίκτης του ΑΠΟΕΛ προτού κάνει το επόμενο βήμα.

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!

 

X