Υπόγραψε και ο Στίλιτς!

Μέρα υπογραφών η σημερινή αφού εκτός από τις ανανεώσεις των Σωτηρίου και Αρτύματα υπήρξε και οριστική κατάληξη στο θέμα του Στίλιτς. Ο τουρίστας από τον Βοσνία υπόγραψε τερματισμό του συμβολαίου του με την ομάδα μας, δίνοντας ένα τέλος στην πολύμηνη παρουσία του στην ομάδα η οποία ήταν τυπικής διαδικασίας.

Το κόστος απαλλαγής του Στίλιτς δεν είναι ακόμα γνωστό αφού θα εξαρτηθεί και από το χρονικό σημείο κατά το οποίο θα βρει ομάδα. Η εκτίμηση είναι ότι με τα νέα δεδομένα θα φροντίσει να βρει ομάδα τον Ιανουάριο.

Με αυτό τον τρόπο κλείνει οριστικά το κεφάλαιο Στίλιτς, μιας από τις πιο αποτυχημένες και με μεγάλο κόστος μεταγραφές του ΑΠΟΕΛ.

H σχετική ανακοίνωση αναφέρει:

Η εταιρεία ΑΠΟΕΛ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ (ΔΗΜΟΣΙΑ) ΛΤΔ ανακοινώνει την κοινή συναινέσει λύση της συνεργασίας της με τον ποδοσφαιριστή Semir Štilić.

Η συμφωνία προνοεί συγκεκριμένη οικονομική αποζημίωση εκ της οποίας μέρος της θα καταβληθεί υπο συγκεκριμένες προϋποθέσεις.

Ευχαριστούμε τον ποδοσφαιριστή για την μεταξύ μας συνεργασία και του ευχόμαστε καλή συνέχεια στην επαγγελματική του καριέρα και στην προσωπική του ζωή.

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!