Υπολογίζει και τους “παραγκωνισμένους”

Μπορεί ο Ντε Βινσέτι να μην είναι 100% έτοιμος για το αρχικό σχήμα ενόψει του αυριανού ημιτελικού αλλά ο Κετσπάγια δεν μπορεί παρά να είναι ευχαριστημένος με τα δεδομένα που έχει ενώπιων του. Η ομάδα θα δώσει τρεις αγώνες σε διάστημα οκτώ ημερών και ο προπονητής μας θα έχει όλους σχεδόν τους παίκτες στη διάθεση του, γεγονός που πρέπει να εκμεταλλευτεί στον μέγιστο δυνατό βαθμό.

Οι αστάθμητοι παράγοντες όπως κάρτες και τραυματισμοί μπορεί να διαφοροποιήσουν τα δεδομένα αλλά και αυτό είναι κάτι που θα πρέπει να διαχειριστεί σωστά το πληρέστερο ρόστερ.

Μπορεί ο βαθμός δυσκολίας του αγώνα με τη Σαλαμίνα να μην συγκρίνεται με τους υπόλοιπους αλλά μέσα από αυτόν είδαμε τους “παραγκωνισμένους” Στίλιτς, Χαραλαμπίδη και Αλωνεύτη να έχουν καλή παρουσία και να δείχνουν ότι μπορούν να δώσουν καλές λύσεις ερχόμενοι από τον πάγκο. Το θέτουμε έτσι γιατί εδώ και μήνες δεν ήταν επιλογή ουτε και για αυτό.

Οι αγώνες που ακολουθούν απαιτούν βοήθειες από όλους και οι συγκεκριμένοι παίκτες όπως επίσης και ο Βάντερ μπορούν υπό προϋποθέσεις να δώσουν αυτά που θέλει ο Κετσπάγια.

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!