Ήρθε η ώρα του Πάρντο

Η προσπάθεια για ανάκαμψη προβλέπει να μην μυρίζει γκολ κάθε σχεδόν σέντρα μέσα στην μικρή περιοχή του ΑΠΟΕΛ. Αυτό πρακτικά σημαίνει ότι πρέπει να αρχίσουμε να βλέπουμε τον γίγαντα Πάρντο να υπερασπίζεται την εστία της ομάδας μας. Ο πολυτιμότερος παίκτης τα τελευταία δυο χρόνια είναι εδώ και αρκετές εβδομάδες πανέτοιμος για να επανέλθει αφού ξεπέρασε πλήρως τον τραυματισμό που τον κράτησε εκτός για μήνες.

Ο αγώνας κυπέλλου με τη Σαλαμίνα είναι η καλύτερη αφορμή για να τον δούμε κάτω από τα δοκάρια της ομάδας μας έτσι ώστε να πάρει ένα 90λεπτο και στη συνέχεια να κριθεί ακόμα πιο έτοιμος για να επιστρέψει ως βασικός στους αγώνες πρωταθλήματος.

Μπορεί λοιπόν το νέο γκολ που δεχτήκαμε από τον Άρη να μην έφερε βαθμολογικές απώλειες αλλά είναι ξεκάθαρο ότι η αμυντική μας γραμμή υποφέρει από τη δυσκολία όλων να λειτουργήσουν σωστά στις στατικές φάσεις αλλά και στα γεμίσματα μέσα στην περιοχή. Ο Βάτερμαν έχει θέμα με τις εξόδους του και παρόλο που σε κάποιους αγώνες είχε πολύ καλή παρουσία, πρέπει να πάρει και αυτός ανάσες.

Όλα αυτά φυσικά είναι δικές μας εκτιμήσεις και αυτό που μετρά είναι η άποψη του Κετσπάγια των πολλών βοηθών του.

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!