Ήρθε και μίλησε!

O Πρόδρομος Πετρίδης επέστρεψε ψες από τη Βραζιλία οπότε η σημερινή του παρουσία στην δημοσιογραφική της Cablenet, τράβηξε την προσοχή όλων αφού κλήθηκε να σχολιάσει τα αποτελέσματα των επαφών του και όχι μόνο. Όπως ενημέρωσε προέκυψε συμφωνία για συνεργασία και με την Ατλέτικο Παραναένσε, ενώ σχολιάσε τον αγώνα με την Ομόνοια αλλά και το μεταγραφικό πλάνο.

«Ήταν ένα αρκετά μακρινό και κουραστικό ταξίδι. Πιστεύω πως άξιζε τον κόπο. Είχαμε συναντήσεις με 4 ομάδες εκ των οποίων περιμένουμε σήμερα από την Ατλέτικο Παραναένσε να μας στείλει την γραπτή της συγκατάθεση.

Πράγματι η υποδομή, οι εγκαταστάσεις και το παραγωγικό ποδοσφαιρικό φυτώριο που έχει εκεί αξίζει τον κόπο να συνεργαστείς. Η συμφωνία περιλαμβάνει τα πάντα που αφορούν το ποδόσφαιρο. Όχι μόνο αγωνιστικά ή ποδοσφαιρικά μεταγραφικά. Αφορά θέματα Ιατρικά, υποδομής και εκπαίδευσης. Ας μείνουμε ως εδώ.

Οι άνθρωποι της συγκεκριμένης ομάδας θα έρθουν εδώ την ερχόμενη εβδομάδα στην Κύπρο. Ο τεχνικός τους διευθυντής και ο υπεύθυνος των ακαδημιών. Ευελπιστούμε πως θα αποφέρουν και κέρδη στην εκπαίδευση του ποδοσφαιρικού τμήματος αλλά και κέρδη οικονομικά γιατί η συνεργασία περιλαμβάνει, δανεισμό παικτών, με συνεργασία μεταπώλησης.

Δεν θα αναφερθώ σε ονόματα. Όλοι έχουμε στραμμένη την προσοχή στον αγώνα της παρασκευής».

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!

 

X