Ίσως να μην αρκεί ένας επιθετικός

Ο μεταγραφικός σχεδιασμός της ομάδας μας προβλέπει την απόκτηση ενός επιθετικού η αξία του οποίου θα είναι τέτοια που να μπορεί να θεωρηθεί ο παίκτης που θα σηκώσει το βάρος στο σκοράρισμα. Το ερώτημα που τίθεται και πρέπει να απαντηθεί από τους υπεύθυνους είναι κατά πόσο αρκεί η απόκτηση μόνο ενός καθαρόαιμου επιθετικού. Στο ρόστερ του ΑΠΟΕΛ βρίσκεται αυτή τη στιγμή μόνο ο Πιέρος Σωτηρίου, ο οποίος όσες φορές κλήθηκε να ανταποκριθεί φέτος ήταν θετικός.

Μπορεί όμως η ομάδα μας να βγάλει μια χρονιά όπου θα δώσει έως και 60 αγώνες μόνο με δυο επιθετικούς;

Και αν ακόμα θεωρήσουμε ότι  Ντε Βινσέτι είναι αξιόπιστη 3η επιλογή και πως ο Κρίστιανσεν δεν θα παίξει με δύο επιθετικούς, θα μπορέσουν να αντέξουν το βάρος;

Από την ομάδα μας αποχώρησε ο Καβενάγκι ενώ στην μαύρη λίστα βρίσκεται ο Πιατκόφσκι. Θυμίζουμε επίσης ότι στην αρχή της χρονιάς αποχώρησε ο Λεάλ. Δεν ξεχνάμε επίσης ότι προ διετίας η επιθετική γραμμή είχε τους Τζιμπούρ, Σιέρινταν, Σωτηρίου και τζόκερ τον Ντε Βινσέτι.

Τίθεται λοιπόν ένα θέμα αφού παρά την πρόθεση της διοίκησης να διαμορφώσει ένα πιο μικρό ποσοτικά ρόστερ, αυτό δεν θα πρέπει να γίνει με κίνδυνο υπό στελέχωσης της επιθετικής γραμμής.

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!