Ίσως ο πιο καθοριστικός αγώνας

Η δεύτερη αγωνιστική στους ομίλους του Europa στέλνει τον ΑΠΟΕΛ στην Τσεχία, αντιμέτωπο με την ομάδα που για όλους μας θεωρείται η κύρια αντίπαλος μας στην μάχη της πρόκρισης για την επόμενη φάση της διοργάνωσης. Το παιχνίδι της Πέμπτης μπορεί να αποδειχτεί καταλύτης για τον ΑΠΟΕΛ αν καταφέρει να πετύχει το τρίποντο, όμως τα πράγματα δεν είναι τόσο εύκολα.

Μετά την εντός έδρας ήττα από την Σάλκε το ματς με την Σπάρτα γίνεται ακόμα πιο κρίσιμο. Ο ΑΠΟΕΛ με βαθμολογικό κέρδος στην Τσεχία, αποκτά ένα θεωρητικά ελαφρύ προβάδισμα απέναντι στην Σπάρτα ενόψει της συνέχειας και ταυτόχρονά μια δυνατή ψυχολογική ένεση για το μέλλον του στον όμιλο. Με ήττα η ομάδα μας παραμένει τελευταία στον Όμιλο και θα πρέπει να κάνει μια μεγάλη υπέρβαση στην συνέχεια για να ξαναμπεί σε τροχιά πρόκρισης.

Η προηγούμενη μας εμπειρία στην Πράγα το 2003 δεν στέφθηκε με επιτυχία. Ήταν μια εποχή που ο ΑΠΟΕΛ έψαχνε για την υπέρβαση στην Ευρώπη και παρά το γεγονός ότι σταθήκαμε πολύ καλά αγωνιστικά δεν καταφέραμε να πάρουμε την πρόκριση. Η Σπάρτα διαθέτει μια πολύ καυτή έδρα με φιλάθλους που είναι ιδιαίτερα φανατικοί και δίνουν τα πάντα για την ομάδα τους. Τα ματς δεν θα θυμίζει τίποτα από όλες τις προηγούμενες εκτός έδρας εξορμήσεις μας φέτος και αυτό είναι ένα στοιχείο που θα πρέπει να περάσει στους ποδοσφαιριστές μας. Στην ομάδα υπάρχουν ποδοσφαιριστές που γνωρίζουν την συγκεκριμένη ατμόσφαιρα στο γήπεδο αυτό και οφείλουν να προετοιμάσουν και τους υπόλοιπους.

Ο ΑΠΟΕΛ χρειάζεται να υπερβάλει εαυτό για να μπορέσει να φύγει με κέρδος από την Πράγα. Θα πρέπει να εφαρμόσει τέτοιους μηχανισμούς που να μπορέσει να έχει ρόλο στο παιχνίδι και όταν του δοθούν οι ευκαιρίες να τις εκμεταλλευτεί. Είναι ένα πολύ δύσκολο και σοβαρό τεστ ψυχολογικής και αγωνιστικής αντοχής που θα του επιτρέψει να δει την συνέχεια με περισσότερη αισιοδοξία και λιγότερο άγχος.

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!