Ίσως πρέπει να αξιολογηθεί και αυτό

Η πεποίθηση ότι η ομάδα θα παρουσιαστεί με την απαιτούμενη σοβαρότητα και ένταση στους αγώνες της 2ης φάσης είναι η μια πτυχή που ίσως φέρει και τη βελτίωση στην προβληματική αμυντική λειτουργία. Η άλλη είναι αυτή όπου η τεχνική ηγεσία καλείται να βρει πιο σωστές λύσεις μέσα από τις επιλογές παικτών και τακτικής.

Βλέποντας τις πιο χτυπητές αδυναμίες της ομάδας ίσως πρέπει να αξιολογηθούν εκ νέου οι επιλογές όσον αφορά τη δεξιά πλευρά. Ο Νσούε είναι ένας παίκτης που δυσκολεύεται να λειτουργήσει σωστά ως αμυντικός ακόμα και στους αγώνες με τους θεωρητικά αδύνατους αντιπάλους.

Ο ερχομός του και τα γκολ που σημείωσε περιθωριοποίησαν τον Βουρο ο οποίος αν και κεντρικός αμυντικός έδειξε ότι μπορεί να λειτουργήσει σωστά στα αμυντικά του καθήκοντα. Σχετική παράμετρος επίσης που κάνει δυσλειτουργικό το πλάνο είναι η επιστράτευση του Σάλαι στο δεξί άκρο της μεσαίας γραμμής.

Με αυτά τα δεδομένα η επαναφορά του Βούρου στο δεξί άκρο της άμυνας και η δοκιμή του Νσούε ως ακραίου μέσου ίσως να να είναι μια λύση. Φυσικά αν αυτό δοκιμαζόταν στον επαναληπτικού κυπέλλου ή και στον αγώνα με τον Ολυμπιακό θα ήταν προτιμότερο αλλά ακόμα και τώρα είναι κάτι που ίσως μπορέσει να βελτιώσει την κατάσταση.

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!