Ίσως προκύψουν εξελίξεις

Μπορεί η προτεραιότητα στο μεταγραφικό πλάνο να αφορά την απόκτηση κεντρικού αμυντικού αλλά το Σαββατοκυρίακο πέρασε χωρίς κάποια ουσιαστική εξέλλιξη ενώ η προσπάθεια που γίνεται είναι να υπάρξει θετική κατάληξη εντός της εβδομάδας. Αυτά είπε μεταξύ άλλων ο Πετεβίνος ο οποίος τόνισε ότι ένα απο τα ζητούμενο είναι ο βαθμός ετοιμότητας που πρέπει να έχει ο εκλεκτός προκειμένου να βοηθήσει άμεσα.

Οι σχετικές δηλώσεις όπως έγιναν στο Σουπερ Σπορτ ΦΜ:

Για την ενίσχυση:
«Προτεραιότητα είναι να βρεθεί ένας κεντρικός αμυντικός, δεν άλλαξε κάτι μέσα στο Σαββατοκύριακο. Είναι μια εβδομάδα που πιθανό να προκύψουν εξελίξεις σε αυτό τον τομέα και αναμένουμε και εμείς να ενημερώσουμε τον κόσμο. Υπήρξαν περιπτώσεις που προκάλεσαν το ενδιαφέρον του ΑΠΟΕΛ αλλά δεν προέκυψε κάποια εξέλιξη για να την αναφέρουμε. Υπάρχουν επιλογές, αλλά ψάχνουμε ποδοσφαιριστή που να μπορεί να ενισχύσει άμεσα το ρόστερ της ομάδας. Πρέπει να είμαστε προσεκτικοί σε ότι αφορά αυτή την επιλογή. Υπάρχουν ακόμη κάποιες μέρες που μπορούμε να περιμένουμε ώστε να καταλήξουμε. Βλέπουμε με ικανοποίηση πως ανεβάζει και ο Ρουέδα στροφές».

Για το αν τέθηκε κάποιο χρονοδιάγραμμα:
«Για το θέμα του κεντρικού αμυντικού αλλά και του επιθετικού δεν είναι κάτι που πρέπει να διεκπεραιωθούν πριν την πρώτη επίσημη μας υποχρέωση. Ψάχνουμε ένα έτοιμο ποδοσφαιριστή, όλα αυτά τα σκεφτόμαστε, η προσπάθεια που γίνεται είναι να αποκτηθούν όσο πιο άμεσα γίνεται και να ενσωματωθούν στο ρόστερ».

Για τον επιθετικό:
«Έχουν ακουστεί ονόματα, είμαστε συνεχώς σε ανοικτή επικοινωνία στο ενδεχόμενο να προκύψει κάτι άρα δεν μπορώ να αποκλείσω οτιδήποτε. Όσο πιο σύντομα, τόσο το καλύτερο».

Για το θέμα τερματοφύλακα και ειδικά για τον Ρόμο:
«Δεν έχει προκύψει οτιδήποτε. Για το θέμα δανεισμού παικτών από το ρόστερ δεν είναι κάτι που βιαζόμαστε γιατί δεν υπάρχει και η ανάγκη να βιάζεται η ομάδα. Είναι ένας ποδοσφαιριστής που αποκτήθηκε με γνώμονα την προοπτική και αυτή τη στιγμή δεν τίθεται θέμα άλλης εξέλιξης πέραν από τον δανεισμό του».

Για τα αγωνιστικά δεδομένα:
«Ανοικτό μέτωπο υπάρχει για τον Ρουέδα και τον Εφραίμ. Ο Στάθης επανήλθε κανονικά, ο Μιλάνοφ είχε ένα μυϊκό τραυματισμό αλλά επίσης επανήλθε. Ο Εφραίμ θα αξιολογηθεί σήμερα με την έναρξη των προπονήσεων για να κριθεί αν θα είναι έτοιμος να μπει στο κανονικό πρόγραμμα. Ο Ρουέδα είχε κάνει ατομικό τρέξιμο στην τελευταία προπόνηση στην Πολωνία. Περιμένουμε να ανεβάσει ρυθμούς και αυτός τις επόμενες μέρες».

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!