Ήταν γερό ταρακούνημα;

Το νικηφόρο σερί που μας έφερε στο + ανήκει στο παρελθόν αφού στο δεύτερο απαιτητικό αγώνα σκοντάψαμε. Προηγήθηκε ο αγώνας με τον Εθνικό Άχνας στον οποίο η ομάδα μας έδειξε τα αμυντικά της προβλήματα τα οποία όμως δεν στοίχησαν. Αυτό όμως έγινε με την ΑΕΚ αφού ο αμυντικός μηχανισμός του ΑΠΟΕΛ ήταν και πάλι προβληματικός.

Ο προπονητής μας επέλεξε να αναδείξει τις τελικές προσπάθειες για γκολ προκειμένου να αναδείξει την ανωτερότητα μας αλλά αυτό έχει δόση υπερβολής. Η ροή του αγώνα και οι αναγκαστικές αλλαγές της ΑΕΚ καθόρισαν το ρυθμό και τους ρόλους, οπότε δεν μπορούμε να σταθούμε στο 10-4.

Ο ΑΠΟΕΛ δεν παρουσιάστηκε έτοιμος και το γεγονός ότι χρειάστηκε περισσότερο από 60 λεπτά για να αλλάξει κάποια πράγματα είναι η καλύτερη απόδειξη. Το τακτικό πλάνο δεν λειτούργησε αφού οι Εφραίμ και Αλωνεύτης περιορίστηκαν με αποτέλεσμα το 4-4-2 να μην αποδώσει.

Ούτε όμως η αμυντική τετράδα ανταποκρίθηκε. Όπως αναμενόταν η ΑΕΚ επιδίωξε και κατάφερε να επιτεθεί και να γίνει επικίνδυνη από τα άκρα. Τα κατάφερε μάλιστα σε ικανοποιητικό βαθμό έστω και αν έμεινε χωρίς τον Τετε ενώ αγωνιζόταν με έναν επιθετικό που πρώτα φορά είχε στη διάθεση της.

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!