Ήταν και το δυσκολότερο

Το έκτο συνεχόμενο ήρθε δίκαια αλλά όταν ο πλέον αρμόδιος το χαρακτηρίζει και το δυσκολότερο τότε δεν πρέπει να μπορεί να αμφισβητηθεί. Ήταν το δυσκολότερο γιατί ο ΑΠΟΕΛ πλήγηκε από πολλούς και σοβαρούς τραυματισμούς και πήρε μια σειρά από λανθασμένες αποφάσεις σε θέματα στελέχωσης και παικτών.

Ο Πρόδρομος Πετρίδης ανακουφισμένος μετά τον αγώνα είπε τα ακόλουθα:

«Ήταν το δυσκολότερο από τα έξι συνεχόμενα. Είδατε πόσα προβλήματα είχαμε να περάσουμε με τους τραυματισμούς. Παλέψαμε σκληρά και στέλνω ένα ευχαριστώ σε όλους, στον κύριο Μπαλταζάρ, στον κύριο Δώνη, στους παίκτες, στην οικογένεια και τα παιδιά μου, στους συνεργάτες μου. Τέλος καλό όλα καλά. Είχαμε έναν αντίπαλο ο οποίος ήρθε να παίξει σωστά. Στο τέλος καταφέραμε να νικήσουμε δίκαια, πανάξια και αξίζει ένα ευχάριστώ και στον κόσμο του ΑΠΟΕΛ. Ίσως να είναι πιο γλυκό με τον τρόπο που ήρθε αλλά καλύτερα να ερχόταν πιο νωρίς. Σχεδόν στην λήξη πετύχαμε αυτό που πετύχαμε και οι ποδοσφαιριστές μας έδειξαν ότι έχουν το μέταλλο του πρωταθλητή».

Θα συνεχίσει και του χρόνου ο Μπρούνο Μπαλταζάρ;

«Όλα δείχνουν ότι θα συνεχίσει όχι γιατί τέλος καλό όλα καλά, αλλά είδαμε την δουλειά του, είναι νέος, φιλόδοξος που δουλεύει από το πρωί μέχρι το βράδι».

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!

 

X