ΑΠΟΕΛ Vs Basel 0-3

Η τραγική εμφάνιση παικτών και τεχνικής ηγεσίας έφερε τη βαριά ήττα από τη Βασιλεία και τον πρόωρο αποκλεισμό από το Europa League. Η ομάδα μας ουσιαστικά δεν εμφανίστηκε στον αγωνιστικό χώρο και παραδόθηκε στις ορέξεις και αποτελεσματικότητα των Ελβετών.

Η περίεργη διάταξη και επιλογή παικτών σεν κάποιες θέσεις αποτέλεσε την ταφόπλακα του ΑΠΟΕΛ. Με τον Μιχαήλοβιτς στο αριστερό άκρο της άμυνας και τον Μάτιτς να περιπλανάται άσκοπα δεν μπορούσαμε να κάνουμε ούτε τα βασικά.

Ο Πάβλοβιτς δεν ήταν απλά ανούσιος αλλά και εκνευριστικός οπότε δεν ήταν δύσκολο για τους αντιπάλους να εκμεταλλευτούν και τα λάθη μας. Το πρώτο και πιο απρόσμενο ήρθε από τον Βούρο και έδωσε το προβάδισμα μόλις στο 16.

Εκεί τέλειωσε ο αγώνας αφού ο ΑΠΟΕΛ δεν μπόρεσε να αντιδράσει ποτέ.

Ο Κόλα δεν μπόρεσε να κάνει έγκαιρα τις απαιτούμενες διορθωτικές κινήσεις. Και αν ακόμα έπαθε μπλακ άουτ δεν τον βοήθησαν ούτε οι υπόλοιποι συμπεριλαμβανομένου και του Ουζουνίδη και είναι για αυτό που ο κόσμος ξέσπασε σε ειρωνικό χειροκρότημα όταν στο δεύτερο ημίχρονο πέρασε στο δεξί άκρο τον Μιχαήλοβιτς και τον Ιωάννου στο αριστερό.

Το σκορ όμως ήταν ήδη στο 0-2 αφού τους κάναμε ακόμα ένα δώρο που επιβεβαίωσε ότι δεν ήταν εφικτή ούτε η ισοπαλία. Η πλήρης κατάρρευσε έφερε ένα δοκάρι για τους Ελβετούς αλλά και τρίτο γκολ στο 66.

Σαν να μην έφτανε η συντριβή ήρθε και η αναγκαστική αλλαγή του Ιωάννου ενώ ευτυχώς δεν δεχτήκαμε και τέταρτο γκολ.

ΔΗΛΩΣΕΙΣ

ΣΤΙΓΜΙΟΤΥΠΑ

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Κίτρινες: Γένσεν, Ματιτς, Πάβλοβιτς

ΑΠΟΕΛ:
Μπέλετς, Μιχαίλοβιτς, Μερκής, Βούρος, Ιωάννου (79΄ Γουίλερ), Άλεφ, Μάτιτς, Γένσεν, Ντε Βινσέντι (70΄ Γιάκολις), Τάμαρι, Πάβλοβιτς (56΄ Χαλένιους)

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!