Και όμως είναι καθοριστικά

Σε λιγότερο από δυο εβδομάδες ο ΑΠΟΕΛ θα μπει στην μάχη των προκριματικών του Champions League και τα δυο φιλικά με τα οποία ολοκληρώνεται το βασικό στάδιο της προετοιμασίας θεωρούνται κρίσιμα.

Ναι, το ότι η ομάδα μας θα κληθεί να αντιμετωπίσει τη Σλόβαν προερχόμενη μόνο από φιλικά καθιστά το σημερινό με τη Ριέκα (19:00) αλλά και το μεθαυριανό με τη Σαχτάρ ως σημαντικά.

Μέσα από αυτά ο Τραμετσάνι καλείται να βγάλει συμπεράσματα σε σχέση με τους παίκτες που προορίζει για βασικούς ενόψει της Σλόβαν αλλά και να δώσει χρόνο συμμετοχής σε κάποιους που δεν αγωνίστηκαν αρκετά ή καθόλου.

Με τον Μπέζιακ να μην πείθει, υπάρχει ερωτηματικό στο ποιος θα αγωνιστεί στην επίθεση αφού ο Πάβλοβιτς μόλις χτες ενσωματώθηκε οπότε κάνει μάχη με το χρόνο. Ο Χελένιους λογικά θα είναι βασικός στο σημερινό φιλικό και πολλά θα εξαρτηθούν από τη δική του ετοιμότητα.

Η ουσία είναι ότι μέσα από τα εναπομείναντα φιλικά η ομάδα θα πρέπει να αποκτήσει ρυθμό, φρεσκάδα και σωστό τρόπο λειτουργίας αφού δεν μπορεί να μεταμορφωθεί σε κάτι πολύ διαφορετικό το βράδυ που θα τεθεί για πρώτη φορά αντιμέτωπη με την πρωταθλήτρια Σλοβακίας.

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!

 

X