Και όμως είναι ο αγώνας της χρονιάς

Δυστυχώς η ομάδα μας μπήκε πολύ νωρίς στη ψυχοφθόρο διαδικασία να παίζει με την πλάτη στο τοίχο προκειμένου να κρατηθεί ζωντανή. Κανείς δεν ανέμενε ότι ο πρώτος προκριματικός του Champions League θα μας έφερνε σε μια θέση όπου θα έπρεπε να απαιτείται υπέρβαση προκειμένου να προκριθούμε αλλά αυτή είναι η πραγματικότητα.

Ο ΑΠΟΕΛ καλείται να μείνει ζωντανός και να δείξει ότι η τραγική παρουσία στη Λιθουανία ήταν μια άσχημη παρένθεση που δεν θα έχει κόστος. Καταστροφικό κόστος αλλά δεν θα ανοίξουμε αυτό το κεφάλαιο..

Η τεχνική ηγεσία και οι παίκτες καλούνται να διασκεδάσουν τις εντυπώσεις και να κάνουν όλα αυτά που πρέπει να καταβάλουμε το εμπόδιο της Σούντουβα. Δεν θα είναι εύκολο. Μια ομάδα σαφώς πιο έτοιμη και σοβαρή από εμάς θα αμυνθεί στο μισό γήπεδο.

Οι λύσεις θα έρθουν με σωστό αγωνιστικό πλάνο, υπομονή, καθαρό μυαλό και αποτελεσματικότητα. Είναι σημαντικό να μην φορτωθούν με άγχος οι παίκτες μας ιδιαίτερα αν περνά ο χρόνος χωρίς να έρχεται το γκολ.

Και εννοείται ότι αυτή τη φορά η αμυντική μας γραμμή θα πρέπει να λειτουργήσει με τρόπο που να διασφαλίσει το μηδέν παθητικό.

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!