Και όμως εξέπληξε θετικά

Είναι γνωστό ότι η πλειοψηφία των οπαδών μας έχει ήδη κρίνει τον Γκέντσογλου όπως και όλες τις υπόλοιπες μεταγραφικές προσθήκες που έγιναν το καλοκαίρι. Ο Ελλαδίτης λοιπόν έχει καταταγεί ανάμεσα στις μεταγραφές που θεωρούνται κατώτερες της ποιότητας που έχει ανάγκη ο ΑΠΟΕΛ προκειμένου να ανταποκριθεί.

Η πραγματικότητα είναι ότι μέχρι και χτες ο Ελλαδίτη μεσοαμυντικός μέσα από τα αγωνιστικά λεπτά συμμετοχής του ενίσχυε τις πιο πάνω εκτιμήσεις.

Η επιλογή μάλιστα του Κωστή να τον χρησιμοποιήσει ως κεντρικό αμυντικό χαρακτηρίστηκε και από εμάς ως ακραία και με σοβαρούς κινδύνους.

Διαψευστήκαμε όμως και το χαρήκαμε αφού ο Γκέντσογλου ήταν απρόσμενα πάρα πολύ καλός.

Με καθαρό μυαλό, σωστές τοποθετήσεις και δυνατότητα να μοιράσει μπαλιές με ακρίβεια ανταποκρίθηκε στα καθήκοντα του στον μέγιστο δυνατό βαθμό. Κάποιος μπορεί να ισχυριστεί πως όταν δέχεσαι δυο τέρματα σε ένα ημίχρονο δεν μπορεί να μην έχουν ευθύνη οι κεντρικοί αμυντικοί αλλά αυτό δεν ισχύει στην περίπτωση του Γκέντσογλου.

Το πως θα εξελιχθούν τα πράγματα στη συνέχεια και κατά πόσο ο Ελλαδίτης βρήκε μια νέα θέση με προοπτική θα φανεί μέσα στο γήπεδο.

Χρειάζεται όμως ταπεινότητα, σκληρή δουλειά και social media με το μέτρο.

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!