Και πάλι με λύσεις ανάγκης

Η προσπάθεια για βελτίωση και επιστροφή στις νίκες ξεκινά την Κυριακή με αντίπαλο τη χειρότερη ομάδα της εξάδας. Ο ΑΠΟΕΛ είναι το απόλυτο φαβορί κάτι όμως που θα πρέπει να επιβεβαιωθεί και μέσα στον αγωνιστικό χώρο. Πάντως υπάρχουν αντικειμενικές δυσκολίες για την ομάδα μας αφού  ο Μπλαταζάρ θα καταφύγει σε λύσεις ανάγκης ή επιλογές που δεν έχουν δοκιμαστεί ξανά.

Αυτές σχετίζονται με τα επιθετικά άκρα αφού η απουσία των Ορ, Αλωνεύτη σε συνδυασμό και με τον μόνιμα απόντα Εφραίμ στερούν από την ομάδα τη δυνατότητα να παρατάξει παίκτες που αγωνίζονται στη φυσική τους θέση.

Η επιστράτευση των Ζαχίντ , Σάλαι και Ντελατόρε από τον πρώην και νυν προπονητή αποδεικνύεται μη αποτελεσματική αλλά πρακτικά φαίνεται να μην υπάρχουν άλλες επιλογές, τουλάχιστον για το αριστερό άκρο.

Όσον αφορά τη δεξιά πλευρά την Κυριακή θα δούμε αν ο Μπαλταζάρ κάνει πράξη αυτό που συζητείται τους τελευταίους δύο μήνες σε επίπεδο οπαδών. Υπάρχουν και εναλλακτικές επιλογές όπως του Μακρή ή ακόμα και η χρησιμοποιήσει του Ποτέ ως ακραίου επιθετικού αλλά πρόκειται για λύση ανάγκης.

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!

 

X