Κακόγουστο αστείο από τον Κρίστιανσεν

Ο προπονητής μας κλήθηκε μετά το τέλος του αγώνα να σχολιάσει το μεταγραφικό και το ότι υπάρχει καθυστέρηση στην απόκτηση του αντι Καρλάο. Η απάντηση του προπονητή μας ήταν η γνωστή εκνευριστική προσεγγίσει που έχει ο επίσημος ΑΠΟΕΛ κάθε φορά που ζορίζεται. Ο Κρίστιανσεν είπε λοιπόν ότι δεν θα γίνει μεταγραφή αν δεν βρούμε καλύτερο παίκτη από τους υφιστάμενους.

Η δική μας θέση είναι ότι αν ο ΑΠΟΕΛ δεν καταφέρει να βρει τον κεντρικό αμυντικό που έχει τρομερή ανάγκη και ο οποίος πρέπει να έχει τα χαρακτηριστικά του Καρλαό θα πρόκειται για μια ακόμη αποτυχία της επιτροπής προγραμματισμού. Επαναλαμβάνουμε επίσης για ακόμα μια φορά ότι η παρουσία και απόδοση του Ιωάννου ή του Πιέρου ή οποιουδήποτε άλλο δεν μπορεί να αποτελεί άλλοθι.

Οι σχετικές δηλώσεις του προπονητή μας:

«Καλησπέρα, νομίζω ο καλύτερος τρόπος για να σεβαστείς ένα αντίπαλο είναι να παρουσιαστείς με την καλύτερη εντεκάδα. Θέλαμενα σκοράρουμε γρήγορα στο παιχνίδι, καταφέραμε να βάλουμε γρήγορα γκολ και το παιχνίδι έγινε πιο εύκολο για εμάς. Έτσι ξεκουράσαμε κάποιους παίκτες και δώσαμε χρόνο σε κάποιους άλλους, είμαι πολύ ικανοποιημένος για την προσπάθεια και για το πως ξεκινήσαμε. Επίσης για το σκορ και το μηδέν στο πίσω. Είναι τρεις βαθμοί και τώρα κοιτάζουμε την Νέα Σαλαμίνα. Είναι επίσης θετικό που είδα ποδοσφαιριστές όπως τον Κύπρο που δεν είχε την ευκαιρία να αγωνιστεί, είμαι ικανοποιημένος και από τον Μπαράλ και η ομάδα ήταν πολύ αποτελεσματική σήμερα. Ευχαριστώ τους οπαδούς και καλή συνέχεια στην ΑΕΖ».

Για το ότι μένουν λίγες μέρες για μεταγραφές και η ομάδα δεν πήρε αντικαταστάτη του Καρλάο είπε: «Δεν μπορώ να εγγυηθώ τίποτα δουλεύουμε σε αυτό, είπα πολλές φορές ότι θα φέρουμε παίκτες που είναι καλύτεροι από αυτούς που έχουμε. Δεν θα κάνουμε μεταγραφή αν δεν βρούμε κάποιο καλύτερο, όπως είδατε και σήμερα η παρουσία του Νικ ήταν εξαιρετική»

ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΑΓΩΝΑ

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!

 

X