Καλά κάνει και το σκέφτεται

Ίσως να προκαλεί έκπληξη σε ορισμένους το ότι ο ΑΠΟΕΛ πρότεινε ανανέωση διετούς διάρκειας στον Αντωνιάδη και αυτός το σκέφτεται. Αυτό τουλάχιστον είναι που διαρρέει από την πλευρά του παίκτη ο οποίος φαίνεται να προβληματίζεται για την αντιμετώπιση που τυγχάνει από κάποιους οπαδούς μας. Η φετινή χρονιά και τα όσα διαδραματίστηκαν με αφορμή τον αποκλεισμό από την Αστάνα είναι γνωστά και τα έχουμε σχολιάσει προ ημερών στη στήλη Πίκος.

Ο Αντωνιάδης σωστά προβληματίζεται αφού ίσως να μην θέλει και να μην μπορεί να υποστεί κάτι παρόμοιο αν παραμείνει στον ΑΠΟΕΛ. Η κατάσταση φέτος ήταν πραγματικά δύσκολη αφού μετά από κάποια φάση η κακή ψυχολογική του παίκτη σε συνδυασμό με το κόλλημα των οπαδών, οδήγησε τον Αντωνιάδη σε ακόμα πιο δύσκολα κατατόπια.

Τυχόν παραμονή του στην ομάδα προϋποθέτει να μπορέσει να χειριστεί πολύ καλύτερα τυχόν παρόμοιες καταστάσεις αν μη κακό επαναληφθούν. Το κατά πόσο μπορεί να το κάνει αυτό ή αν έχει τα άντερα να το υποστεί ξανά είναι κάτι που μόνο ο ίδιος ξέρει.

Μια άλλη παράμετρος είναι ότι οι Πασιένσια και Κετσπάγια ελλείψει άλλων επιλογών ή και δικής τους επιμονής δεν προστάτευσαν τον παίκτη. Ο Αντωνιάδης δεν μπορεί να θεωρηθεί πρώτη επιλογή στον ΑΠΟΕΛ για τη θέση του αριστερού μπακ και όποιος δεν μπορεί να το κατανοήσει και να λειτουργήσει με αυτό ως δεδομένο, οδηγεί την κατάσταση στα άκρα.

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!