Καλή και η ισοπαλία αλλά

Στην καθιερωμένη συνέντευξη τύπου ο προπονητής μας Τόμας Κρίστιανσεν δήλωσε ότι θα προσπαθήσει να μην επιτρέψει στην Young Boys να είναι δημιουργική αφού είναι μια επιθετική ομάδα. Θα παίξει, είπε, για τη νίκη αλλά και η ισοπαλία καλή είναι.

Ο Κρίστιανσεν συνοδευόταν από τον Βάντερμαν ο οποίος δήλωσε με τη σειρά του θα είναι δύσκολος ο αγώνας όμως ο Ολυμπιακός είναι η καλύτερη ομάδα.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Κρίστιανσεν:

“Όπως είναι τα βαθμολογικά δεδομένα σαφώς μια ισοπαλία θα είναι ένα καλό αποτέλεσμα αλλά εμείς θα προσπαθήσουμε για τη νίκη. Eιδαμε και τα δυο της παιχνίδια στον όμιλο. Είναι όντως μια επιθετική ομάδα που παίζει πάντα με 4-4-2, έχει καλούς παίκτες. Εμείς θα προσπαθήσουμε να ελέγξουμε και να μην τους επιτρέψουμε να είναι τόσο δημιουργικοί. Όλα τα παιχνίδια είναι διαφορετικά. Το ίδιο ισχύει και για τον Ολυμπιακό όπου ήταν δύσκολο παιχνίδι και οι παίκτες το πίστεψαν. Για αύριο υπάρχει και η ιδιαιτερότητα με τον πλαστικό χλοοτάπητα. Ξεκινήσαμε ως αουτσάιτερν όμως εμείς πιστεύουμε στον εαυτό μας, ότι μπορούμε να τα καταφέρουμε.

Ξέρω ότι προέρχονται από άσχημα αποτελέσματα που δεν κατάφεραν να σκοράρουν. Το τελευταίο διάστημα έλειπε και ο βασικός επιθετικός που επιστρέφει αλλά δεν ξέρουμε αν αύριο θα είναι βασικός. Έχουν και άλλους καλούς επιθετικούς. Εμείς θέλουμε να συνεχίσουμε την καλή μας αμυντική λειτουργία για να μην δεχθούμε γκολ. ”

Στην ερώτηση για μια καλή πορεία στην Ευρώπη ή το πρωτάθλημα δήλωσε:

“Μην με κάνετε να διαλέξω, θα διάλεγα και τα δυο! Φυσικά τώρα κοιτάζουμε το παιχνίδι της Ευρώπης αλλά αν δεν πάρουμε το πρωτάθλημα δεν θα μπορέσουμε να κυνηγήσουμε τον μεγάλο στόχο της Ευρώπης για τη νέα χρονιά επομένως θα προσπαθήσουμε να κυνηγήσουμε και τα δυο”.

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!