Καλό σημάδι

Με βάση τα όσα δηλώνουν οι αρμόδιοι φαίνεται ότι είναι πλήρως κατανοητό ότι ο επαναληπτικός στην Πράγα θα έχει τεράστιο βαθμό δυσκολίας. Η παραδοχή αυτή είναι το πρώτο και βασικότερο στάδιο έται ώστε να πάμε σωστά προετοιμασμένοι.

Με λίγα λόγια το σκορ του πρώτου αγώνα μπορεί να ανατραπεί αλλά είναι κάτι που πρέπει να βρούμε τον τρόπο να το αποτρέψουμε.

Ο Πετεβίνος σχολίασε σήμερα τον επαναληπτικό και διάφορα άλλα…

Για το 2-0 του πρώτου αγώνα κόντρα στη Σλάβια…

«Έχουν δημιουργηθεί κάποια δεδομένα. Πήραμε ένα καλό αποτέλεσμα, όμως δεν σου διασφαλίζει κάτι. Δεν πρέπει να εφησυχάσουμε. Αυτές τις μέρες θα πρέπει να αυξήσουμε το βαθμό της αγωνιστικής ετοιμότητας αλλά και να βελτιωθούμε σε σχέση με τα πλεονεκτήματα του αντιπάλου. Θα πάμε στην Τσεχία όχι για να υπερασπιστούμε ένα σκορ αλλά να ολοκληρώσουμε την υπόθεση πρόκριση. Όπως εμείς επικαλούμαστε τη δύναμη της έδρας, το ίδιο ισχύει και για τους αντιπάλους. Έχουν πουλήσει όλα τα εισιτήρια που είχαν στη διάθεση τους. Θα πρέπει να είμαστε σοβαροί για να πετύχουμε το στόχο μας. Είμαστε μια ομάδα με δυνατότητες να σκοράρουμε. Η δυναμική της Σλάβια θα είναι μεγάλη αφού παίζει στην έδρα της. Κάθε αγώνας έχει τη δική του διαφορετική ιστορία. Θα πρέπει να είμαστε προσηλωμένοι για να πετύχουμε».

Για τα αγωνιστικά…

«Το πρόβλημα του Στάθη δεν είναι ικανό να τον θέσει εκτός πλάνων. Δεν είχαμε κάτι άλλο σημαντικό. Θέλουμε αυτή που θα είναι στην 18άδα να είναι ετοιμοπόλεμοι».

Για τον Εμπεσίλιο…

«Ο κόσμος πρέπει να αντιλαμβάνεται ως δεδομένο κάτι που λέγεται επίσημα».

Για την ενίσχυση…  

«Μέχρι την Τετάρτη το μόνο πράγμα που λέμε είναι ότι το μυαλό μας είναι ο επαναληπτικός».

Για το πρόστιμο από την UEFA…  

«Τιμωρηθήκαμε για δύο φωτοβολίδες και για ένα μπουκάλι που έπεσε στον αγωνιστικό χώρο. Είδαμε κάποια πράγματα στην Ευρώπη και χθες. Στην UEFA έχουν ιδιαίτερη ευαισθησία αλλά θα πρέπει να γίνει πιο ποδοσφαιρική η αντίληψη της. Δεν μιλώ γι ρίψη αντικειμένων, αλλά για άλλα πράγματα. Σε κάποια πράγματα θα πρέπει να είσαι ελαστικός».

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!

 

X