Κάνουμε και εμείς το ίδιο

Δεν χρειαζόταν η ενημέρωση από τον Πετεβίνο αναφορικά με την προπώληση των εισιτηρίων για τον αγώνα με την Πάφο για να επιβεβαιώσουμε ότι η μάζα των οπαδών μας δεν ενδιαφέρεται ιδιαίτερα για τον αγώνα. Είναι οξύμωρο, ανησυχητικό αλλά και γεγονός ότι παρά το ότι ο ΑΠΟΕΛ δίνει έναν καθοριστικό και δύσκολο αγώνα, αρκετοί οπαδοί μας δεν θα πάνε στο γήπεδο.

Είναι όλοι αυτοί που επιλέγουν σε ποιους αγώνες θα δώσουν το παρών τους και συνήθως το κάνουν στα ντέρμπι και στους αγώνες των ομίλων (εντός ή και εκτός).

Κάνουν αυτό που όλοι θεωρούμε ότι πράττουν και οι ποδοσφαιριστές που για εγκεφαλικούς ή άλλους λόγους δεν έχουν το ίδιο κίνητρο όταν αγωνίζονται με μικρομεσαίες ομάδες.

Ο Δώνης όταν βρέθηκε κάτω από πίεση μετά τον αγώνα με τον Εθνικό παραδέχτηκε ότι συμβαίνει με όλους μας κάτι που έγινε και με τον Αλώνευτη ενώ ο Αλεξάνδρου το αρνείται και θεωρεί ότι το πρόβλημα είναι αγωνιστικό.

Η αλήθεια είναι ότι ενώ κάποιοι οπαδοί μας επιλέγουν πότε πάνε στο γήπεδο οι ποδοσφαιριστές δεν έχουν τη δυνατότητα να λειτουργούν σε αυτή τη λογική ή προσέγγιση. Ως επαγγελματίες οφείλουν τόσο οι ίδιοι όσο και αυτοί που τους καθοδηγούν και υποστηρίζουν να βρουν τον μηχανισμό με τον οποίο θα λειτουργήσουν καλύτερα εγκεφαλικά και άλλως πως.

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!