Κάπου εδώ τελειώνουν οι δικαιολογίες

Ισοπαλία με Αλκή, ήττα από Πάφο, νίκη με ΕΝΠ, ισοπαλία με ΑΕΚ, νίκη με Απόλλωνα και ισοπαλία με Νέα Σαλαμίνα.

Αυτός είναι ο απολογισμός της ομάδας μας στους τελευταίους έξι αγώνες πρωταθλήματος. Πρόκειται για απολογισμό ομάδας που βαδίζει προς την απώλεια παρά κατάκτηση του πρωταθλήματος και αυτό έπρεπε να προβληματίσει τους αρμόδιους.

Μέσα από αυτή τη σειρά αγώνων η διοίκηση και η τεχνική ηγεσία γιγάντωσε τη δικαιολογία ότι ο ΑΠΟΕΛ δυσκολεύεται να λειτουργήσει καλά όταν ο αντίπαλος αμύνεται μαζικά. Παρέπεμπαν επίσης στα play offs όπου οι αγώνες θα έχουν διαφορετικό χαρακτήρα με την προσδοκία ότι η ομάδα μας θα μπορούσε να αποδώσει καλύτερα.

Εναντίον της Νέας Σαλαμίνα καταρρίφθηκε και ο μύθος ότι το πρόβλημα του ΑΠΟΕΛ είναι οι κλειστές άμυνες και το αντιποδόσφαιρο των μικρομεσαίων. Η ομάδα του Πουρσαϊτίδη δεν επιστράτευσε τίποτε από αυτά αφού κατάφερε να μας αφήσει εκτεθειμένους παίζοντας ορθόδοξο ποδόσφαιρο και έχοντας περισσότερη ενέργεια από εμάς.

Είναι για αυτό που οι αρμόδιοι πρέπει να διερωτηθούν μπας και είναι κάτι άλλο που φταίει και βλέπουμε απλά εκλάμψεις καλής απόδοσης.

Ίσως η αγωνιστική τακτική και η επιμονή σε κάποιους παίκτες να έχουν αυτοπαγιδεύσει τόσο την τεχνική ηγεσία όσο και την ομάδα.

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!