Κάθε αποτυχία δημιουργεί ευκαιρίες

Η κατάκτηση του 25ου πρωταθλήματος στρέφει τα φώτα της δημοσιότητας σε κάποιους παίκτες των οποίων η συνεισφορά ήταν καθοριστική ή και μη αναμενόμενη. Οι δυο πιο χαρακτηριστικές περιπτώσεις παικτών στον ΑΠΟΕΛ ήταν αυτές των Αρτύματα και Σωτήριου. Οι δυο παίκτες είχαν απρόσμενα ουσιαστικό χρόνο συμμετοχής ενώ έκαναν σπουδαίες εμφανίσεις οι οποίες βοήθησαν την ομάδα να πετύχει καθοριστές νίκες.

Αναλογιστήκατε όμως τι συνέβηκε για να δούμε τους δυο νεαρούς παίκτες να γίνονται βασικοί και αναντικατάστατοι στο μεγαλύτερος διάστημα του πρωταθλήματος;

Ο βασικότερος λόγος που οι Αρτυματάς και Σωτήριου έλαμψαν ήταν γιατί ο ΑΠΟΕΛ απέτυχε να φέρει ικανούς ξένους παίκτες στις θέσεις όπου αγωνίζονται οι δυο Κύπριοι. Για δούμε τον Σωτήριου να παίρνει όλο και περισσότερο χρόνο συμμετοχής και στο τέλος να έχει καταλυτική παρουσία έπρεπε να τεθεί νοκ άουτ ο Καβενάγκι αλλά και να προκύψει ως ανεπαρκής ο Πιακτόφσκι.

Ο τραγικός μεταγραφικός σχεδιασμός του περασμένου καλοκαιριού ήταν αυτός που έδωσε την ευκαιρία στον Σωτήριου να πάρει ευκαιρίες και να τις εκμεταλλευτεί, έτσι ο Κετσπάγια που πίστεψε σε αυτόν τον Ιανουάριο επέλεξε να μην φέρει άλλο επιθετικό.

Κάτι παρόμοιο έγινε και με τον Αρτύματα ο οποίος εκμεταλλευόμενος τους τραυματισμούς και την ικανότητα του να παίζει σε πολλές θέσεις, έγινε ο παίκτης για όλες τις δουλειές. Έπρεπε όμως να προκύψει και η μεγάλη απογοήτευση του Στιλιτς ο οποίος δεν μπόρεσε να δέσει με την ομάδα. Ο Βόσνιος ήρθε για βασικός αλλά ούτε αυτός αλλά ούτε και ο Βάντερ μπόρεσαν να μονιμοποιηθούν στο αρχικό σχήμα.

Ο αγωνιστικός σχεδιασμός για τη νέα χρόνια βρίσκεται πλέον στο επίκεντρο. Ο ΑΠΟΕΛ ψάχνει μεταξύ άλλων παίκτη που να θυμίζει τον Λάνιγκ αλλά και επιθετικό ολκής που προορίζεται για βασικός. Ο Κωστάκης και ο Πιερος ξέρουν ποια είναι η νέα τους πρόκληση.

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!