Κάτι παραπάνω από αισιόδοξος

Χαμογελαστός και σίγουρος ότι θα έχουμε βαθμολογικό κέρδος, αν φυσικά κάνουμε αυτό πρέπει, εμφανίστηκε στη σημερινή διάσκεψη ο Ντολ. Ο προπονητής μας αναγνώρισε τη σημαντικότητα του αγώνα και αρνήθηκε να μπει στη διαδικασία να πει πως θα είναι η επόμενη μέρα αν χάσουμε

Οι δηλώσεις του:

“Η αλήθεια έχουν περάσει περισσότεροι από δύο μήνες. Τότε ήταν τελικός, τελικός θα είναι και αύριο. Είναι σημαντικό να πάρουμε βαθμούς. Ξέρουμε πως θα ήμαστε απέναντι σε 30 χιλιάδες, όμως τα έχουμε καταφέρει ξανά εδώ. Είναι σημαντικό να έχουμε καρδιά και ψυχραιμία. Έχουμε αρκετούς έμπειρούς παίκτες που μπορούν να διαχειριστούν το γεμάτο γήπεδο και την ατμόσφαιρα. Εμείς πρέπει να αρχίσουμε να κερδίζουμε βαθμούς”.

Σας προβληματίζει κάτι για αύριο;

“Τίποτα δεν με προβληματίζει γιατί έχουμε προετοιμαστεί πολύ καλά. Ξέρουμε πόσο σημαντικό είναι το αυριανό παιχνίδι. Είναι ωραίο να παίζεις για την ομάδα σου και τους φιλάθλους σου στην Ευρώπη. Πρέπει να ξέρουμε τι να κάνουμε στο ματς.  Πριν δυο μήνες παίξαμε καλά και σκοράραμε την κατάλληλη στιγμή. Θέλουμε ένα καλό σχέδιο για τον αγώνα, έχουμε έμπειρους παίκτες. Αν κάνουμε αυτό που πρέπει να κάνουμε είμαι σίγουρος πως θα φύγουμε με τους βαθμούς της νίκης”.

Μια πιθανή ήττα θα εξανεμίσει τις ελπίδες σας. Είναι σημαντική απώλεια ο Ντε Βινσέντι;

“Ποτέ δεν είναι καλό να σκέφτεσαι αρνητικά. Ποτέ δεν σκέφτομαι πως θα συμβεί κάτι κακό. Είναι απώλεια ο Ντε Βινσέντι αλλά έχω πολλούς ποδοσφαιριστές που μπορώ να χρησιμοποιήσω”

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!