Κάτι παραπάνω από ανεπιθύμητος

Κάθε ήττα γιγαντώνει το τοξικό κλίμα που υπάρχει στο ΑΠΟΕΛ αφού υπενθυμίζει σε όλους ότι η κακοδιαχείριση της διοίκησης Πετρίδη απειλεί με χρεοκοπία την ομάδα μας. Αυτό συμβαίνει και μετά τη νέα ήττα από την ΑΕΛ με τον κόσμο να βρίσκεται στα όρια του. Αναφερόμαστε σε όσους ασχολούνται ακόμα με το ΑΠΟΕΛ γιατί υπάρχουν δυστυχώς και αυτοί που απογοητευμένοι παρακολουθούν σιωπηλά.

Για ακόμα μια φορά ο Πετρίδης βρίσκεται στο επίκεντρο. Όχι απλά της κριτικής γιατί εδώ και καιρό ξεπεράσαμε αυτό το στάδιο. Όλοι όσοι έχουν άποψη και μπορούν να αντιληφθούν τι έχει συμβεί και που οδηγούμαστε, θεωρούν ότι ο πρόεδρος είναι ο αδύναμος κρίκος που όσο παραμένει στη θέση του ο ΑΠΟΕΛ δεν μπορεί να αλλάξει.

Ίσως να είναι η μοναδική φορά στην ιστορία του ΑΠΟΕΛ που υπάρχει τόση μαζική κατακραυγή για ένα άτομα. Έστω και αν ο Πετρίδης καταφέρνει να την κρατά μακριά από τα μέσα ενημέρωσης και από ανακοινώσεις οργανωμένων συνόλων.

Η κατάσταση γίνεται επικίνδυνα περίεργη αφού ο Πετρίδης δεν έχει καμία πρόθεση να αποχωρήσει προβάλλοντας σαν δικαιολογία ότι δεν υπάρχει διάδοχη κατάσταση. Όχι απλά διάδοχη κατάσταση αλλά και κάποια που θα την εγκρίνει.

Το σωματείο ΑΠΟΕΛ καταφέρνει με νύχια και με δοντιά να συμπορευτεί με τη γραμμή της εταιρείας και ο Γιάννης Δημητρίου (βασικός μέτοχος) προσπαθεί απεγνωσμένα να πείσει για την ανάγκη ανεξάρτητου οικονομικού ελέγχου.

Με αυτά τα δεδομένα το έργο του Πουρσαϊτίδη είναι παραπάνω από δύσκολο και είναι για αυτό που υπάρχει η άποψη ότι η κατάσταση θα γίνει χειρότερη και στο αγωνιστικό αφού και αρκετοί παίκτες έχουν την ποιότητα αυτού που τους έφερε.

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!

 

X