Κάτι παραπάνω από ένας αγώνας

Το σημερινό ντέρμπι δεν θα κρίνει τον φετινό πρωταθλητή αλλά είναι κάτι παραπάνω από ένας αγώνας αφού το αποτέλεσμα του θα έχει σημαντικές βαθμολογικές και όχι μόνο προεκτάσεις. Η ομάδα μας καλείται να παρουσιαστεί βελτιωμένη και συγκεντρωμένη έτσι ώστε να σταματήσει το απόλυτο νικών της ΑΕΚ η οποία δείχνει πιο ώριμη από ποτέ.

Ο ΑΠΟΕΛ έχει την εμπειρία να διαχειριστεί σωστά τις ιδιαιτερότητες ενός τέτοιου αγώνα και το ζητούμενο είναι να μπορέσουμε να φύγουμε από το νέο γήπεδο των μάντηων με τους βαθμούς της νίκης. Ναι μεν υπάρχει ακόμα πολύς δρόμος αλλά κανείς δεν θέλει να μπούμε στη διαδικασία ανάκαμψης από το -5 και την 3η θέση στην οποία θα βρεθούμε αν χάσουμε.

Ο Κρίστιανσεν θα τεθεί για πρώτη φορά αντιμέτωπος με την πρώην του ομάδα και όλοι ελπίζουν ότι η γνώση του για τα συν και πλην της ΑΕΚ θα βοηθήσει τους παίκτες να αντεπεξέλθουν. Η αλήθεια είναι ότι δεν υπάρχουν πολλά μυστικά ανάμεσα στις δυο ομάδες και ιδίως για τον αντίπαλο μας που δεν άλλαξε σε σχέση με πέρσι όσον αφορά τους παικτές και τον τρόπο που αγωνίζονται.

Πρόκειται για έναν αγώνα που θα κριθεί στο κάτι παραπάνω που μπορούν να κάνουν κάποιοι παίκτες αλλά και στο πάθος για τη νίκη. Ο πρωταθλητής πρέπει να δείξει ότι έχει ακόμα τη δίψα και τον τρόπο που θα στείλει το μήνυμα στον επίδοξο πρωταθλητή ότι και φέτος θα πρέπει να συμβιβαστεί με τη δεύτερη θέση.

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!