Κάτι παραπάνω από αισιόδοξος

Ο Μάριο Μπέιν παρουσιάστηκε σίγουρος για την πρόκριση αναγνωρίζοντας παράλληλα ότι ο ΑΠΟΕΛ δεν έπαιξε όπως θα έπρεπε στον πρώτο αγώνα.

Οι ενδιαφέρουσες επισημάνσεις του:

‘Έχω την άποψη ότι δεν παίξαμε καλά στο πρώτο παιχνίδι. Η Ντουντελάνζ εκμετάλλευτηκε λάθη που δεν έπρεπε να κάνουμε. Είχαμε καλό παιχνίδι αλλά υστερούσαμε στην τελική πάσα. Είμαι πολύ ικανοποιημένος από την ομάδα, την βλέπω να προοδεύει. Είπα στους παίκτες ότι ερχόμαστε εδώ να κερδίσουμε. Θα κυνηγήσουμε το γκολ για να περάσουμε στον επόμενο γύρο”.

Για τις πιθανότητες πρόκρισης: ”100% πιθανότητες. Το αποτέλεσμα που πήραμε είναι καλό στην Ευρώπη, δεν φοβάμαι ότι δεν θα περάσουμε. Δεν θα είναι εύκολο, το γήπεδο είναι μικρό. Αλλά θα κάνουμε ότι πρέπει για να προκριθούμε. Αυτό που βλέπω είναι το δικό μας παιχνίδι. Σε καμία περίπτωση δεν θα παίξουμε αμυντικά, θα προσπαθήσουμε να παίξουμε το παιχνίδι κατοχής που είχαμε και στην Κύπρο”.

Για το πλάνο του αντίπαλου προπονητή είπε: ”Δεν ξέρω τι σκέφτεται ο αντίπαλος προπονητής. Αυτό που με απασχολεί είναι η δική μου ομάδα”.

Για την κατάσταση Ρουέδα είπε: ”Ο Ρουέδα είναι έτοιμος να αγωνιστεί, έπαιξε μια ώρα στο φιλικό και είμαι ικανοποιημένος. Μπορεί να ηγηθεί της ομάδας, έχει εμπειρίες και θα μας βοηθήσει”.

Για την κατάσταση Οάρ είπε: ”Ο Οάρ είναι έτοιμος, του δώσαμε κάποιες μέρες για να επανέλθει. Προπονήθηκε κάποιες μέρες μαζί μας, θα προπονηθει και σήμερα”.

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!