Κάτι παραπάνω από σπόντα

Ο Κετσπάγια παραδέχτηκε ότι η ομάδα δεν κατάφερε να βγάλει από το μυαλό της τον επερχόμενο αγώνα με την Ομόνοια αλλά αυτό που ξεχώρισε από τα όσα είπε ήταν η ατάκα του ότι για ακόμα μια φορά κάποιοι απογοήτευσαν. Ο προπονητής μας αναφερόταν σε συγκεκριμένους παίκτες στους οποίους κρίνει ότι έδωσε αρκετές ευκαιρίες αλλά αυτοί δεν ανταποκρίνονται.

Το ποιοι είναι αυτοί αφήνεται στην κρίση του καθενός μιας και ο Τιμούρ τους έβαλε όλους στο ίδιο καζάνι.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

“Σίγουρα το αποτέλεσμα δεν ήταν αυτό που περιμέναμε. Για να είμαι ειλικρινής εκτός έδρας είμαστε πολύ καλύτεροι σαν ομάδα και σαν παιχνίδι που παίζουμε και αυτή την ελευθερία και την άνεση, δυστυχώς δεν την έχουμε εδώ. Αν κοιτάξουμε την σεζόν είμαστε σχεδόν αλάνθαστοι εκτός έδρας. Φυσικά δεν ήταν μόνο αυτό, κάναμε πάρα πολλές αλλαγές. Θέλαμε να δώσουμε παιχνίδια σε κάποια παιδιά που απουσίαζαν εδώ και αρκετό καιρό για να δούμε πόσο μπορούν να βοηθήσουν στη συνέχεια. Δυστυχώς κάποιοι για ακόμα μια φορά μας απογοήτευσαν αλλά ο δρόμος είναι μεγάλος. Δεν τα καταφέραμε εδώ και στη Λεμεσό πρέπει να πετύχουμε τον στόχο.

Σίγουρα ήταν και το ότι έχουμε ένα μεγάλο παιχνίδι το Σάββατο με την Ομόνοια, μπορεί να ήταν στο μυαλό όσο και αν προσπαθούσαμε να σκεφτόμαστε μόνο τον Άρη. Δεν καταφέραμε να είμαστε 100 τοις 100 συγκεντρωμένοι αλλά αυτό δεν είναι δικαιολογία. Ο Άρης ήρθε εδώ και πήρε ένα καλό αποτέλεσμα και τώρα πρέπει να πάμε εκεί για να κερδίσουμε και να περάσουμε. Μας μένει να ξεκουραστούμε για το επόμενο παιχνίδι. Καλή συνέχεια στο φίλο μου, χαίρομαι που γύρισε στους πάγκους και εύχομαι καλή συνέχεια”.

ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΑΓΩΝΑ

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!