Κάτι πρέπει να αλλάξει

Η ομάδα μας ήταν τόσο ανύπαρκτη στο πρώτο ημίχρονο του αγώνα με τη Σούντουβα που για ένα δεκάλεπτο συνέβησαν φοβερά πράγματα. Αυτά που όπως ανέφερε σήμερα ο Πετεβίνος αποτελούν εξαίρεση του κανόνα.

Όπως και αν το δει κανεός το δεδομένο είναι ότι πρέπει να αλλάξουν πολλά πράγματα στον επαναληπτικό της Τρίτης για να αποφύγουμε τον ντροπιαστικό αποκλεισμό.

Οι σχετικές δηλώσεις του εκπροσώπου τύπου όπως έγιναν στο Super Sport FM:

«Κάτι πρέπει να αλλάξει και να αλλάξει σε τέτοιο βαθμό για να ανατρέψει ένα αποτέλεσμα για το οποίο ευθυνόμαστε μόνο εμείς. Αυτό που συνέβη από το 9΄ μέχρι το 19 είναι μια εξαίρεση του κανόνα στο ποδόσφαιρο. Η ομάδα στα φιλικά δεν έδειξε τέτοιο δείγμα. Θα σταθώ και σε κάτι που είπε ο προπονητής όταν ρωτήθηκε για υποτίμηση. Απάντηση ότι αυτό που προφανώς δεν μπόρεσε να εμπεδωθεί ήταν το γεγονός ότι έχουμε να παίξουμε μια ομάδα που πέραν από τον αγωνιστικό ρυθμό που κουβαλά, ξέρει να εκμεταλλεύεται τις ευκαιρίες της και έχει ένα χαρακτηριστικό, την δυναμικότητα. Θεωρητικά αυτό δεν μπορεί να μεταφερθεί στον απόλυτο βαθμό και πρακτικά μας έδωσε γερό χαστούκι. Ξέρουμε τι πρέπει να γίνει για να μπορέσουμε να ανατρέψουμε το αποτέλεσμα. Είναι θετικό το ότι σκοράραμε και αυτό μας δίνει το δικαίωμα να περάσουμε με ένα γκολ με δύο γκολ διαφορά, 2-0. Αυτό που πρέπει να κάνουμε είναι διαπιστώσουμε τα λάθη μας, να τα ξεκαθαρίσουμε στο μυαλό μας και να δούμε τι σωστό πρέπει να κάνουμε για να ανατρέψουμε το αποτέλεσμα».

**«Η αντίπαλος μας έκανε 4 τελικές και έβαλε 3 γκολ, ενώ εμείς κάναμε 129 τελικές και βάλαμε ένα γκολ στο 90+4΄ . Άρα πρέπει να είμαστε πιο αποτελεσματικοί και στο αμυντικό και στο επιθετικό κομμάτι».

**«Κανείς δεν θέλει να παίζει με την πλάτη στον τοίχο και να λέμε ότι το έχουμε κάνει ξανά. Για όλα φταίμε εμείς οι ίδιοι και κανείς άλλος. Από κει και πέρα κακά τα ψέματα το ΑΠΟΕΛ είναι καλύτερη ομάδα από την Σούντουβα και πρέπει να κάνουμε την υπέρβαση. Πρέπει να γίνει και δεν το συζητάμε. Φέραμε τον εαυτό μας σε πολύ δύσκολη θέση. Εννοούσαμε 100% αυτά που λέγαμε πριν το παιχνίδι ότι είναι δύσκολη ομάδα που χρειάζεται προσοχή αλλά πρακτικά παρουσιαστήκαμε αλλιώς».

Για τα αγωνιστικά…

«Αυτό που πρέπει να δούμε είναι την ετοιμότητα του Ζαχίντ, ένα πρόβλημα που αντιμετώπισε στο ημίχρονο ο Ντε Βινσέντι με μια ενόχληση στο γαστροκνήμιο».

Για τον κόσμο…

«Το ΑΠΟΕΛ κλήθηκε να ανατρέψει πολλές φορές αποτελέσματα. Τα πλείστα εξ’ αυτών συνέβησαν στο ΓΣΠ. Και συνέβησαν εκεί γιατί το ΓΣΠ είναι μια έδρα που προσθέτει και άλλα πράγματα στην εξίσωση της επιτυχίας με την παρουσία του κόσμου που βοηθά με την παρουσία του. Πρέπει να το καταθέσουμε ξανά για να πετύχουμε την πρόκριση την ερχομένη Τρίτη».

Για τα μεταγραφικά…

«Δεν έχει καμιά ουσία αυτή την στιγμή, μοναδική προτεραιότητα είναι η προετοιμασία για τον επαναληπτικό».

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!