Κάτι πρέπει να σημαίνει το 17-1

Τα όσα έγιναν στον αγώνα με την Αεκ και γενικότερα το πρωτάθλημα μπαίνει στο περιθώριο αφού ο ΑΠΟΕΛ πλέον κινείται σε ρυθμούς Europa League και του καθοριστικού αγώνα με τη Young Boys. H ήττα από τους Ελβετούς στη Βέρνη έστειλε ανησυχητικά μηνύματα τα οποία θα πρέπει να διαχειριστούμε σωστά.

Οι δυο νίκες στους αγώνες με την Αστάνα και τον Ολυμπιακό έφεραν κάτι παραπάνω από αισιοδοξία στην ομάδα μας και η ήττα από την Young Boys πρέπει να λειτουργήσει θετικά. Τα πλάνα για ταξίδια και μετά τα Χριστούγεννα και πως θα είμαστε στους 32 τουλάχιστον ως δεύτεροι άρχισαν να ξεθωριάζουν μετά το 3-1 της Βέρνης. Αν πάμε με την ίδια προσέγγιση στον αγώνα της Πέμπτης η ήττα είναι το πιθανότερο αποτέλεσμα.

Ας λάβουμε υπόψη επίσης ότι η Young Boys βρίσκεται σε εξαιρετική κατάσταση. Ο μεταξύ μας αγώνας ήταν η αρχή για ένα εντυπωσιακό σερί νικών στο οποίο έχει συντελεστή τερμάτων 17-1.

Η ευκολία με την οποία σκοράρει και το πόσο καταλυτική είναι η παρουσία του Οαρό έγινε αντιληπτή όταν τους αντιμετωπίσαμε. Αυτό δεν φαίνεται να ήταν ένα μεμονωμένο ξέσπασμα αφού συνέχισαν να κερδίζουν με μεγάλα σκορ. Ανεξαρτήτως της δυναμικότητας των αντιπάλων είναι φανερό ότι η Young Boys έρχεται στη Λευκωσία με απαιτήσεις.

Έτσι ήρθε το 17-1:

Young Boys – ΑΠΟΕΛ 3-1
Young Boys – Grasshopper 4-0
Young Boys – Grasshopper 5-0
Young Boys – Vaduz 5-0

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!