Κατώτερος των περιστάσεων

Μπορεί ο προπονητής μας να επιχείρησε να επισκιάσει την προβληματική κατάσταση που έχει κληρονομήσει αλλά αυτή ήταν ο βασικός λόγος που ήρθαν οι νέες απώλειες βαθμών. Το σερί νικών που έχει τόση ανάγκη ο ΑΠΟΕΛ προκειμένου να καλύψει τη διαφορά από τους υπόλοιπους και να πείσει τους οπαδούς μας δεν είναι εφικτό.

Και αυτό γιατί όποτε βρεθούμε αντιμέτωποι με μια αξιόλογη ομάδα και ο Τάμαρι δεν μπορέσει να κάνει τα δικά του, η ομάδα μας σκοντάφτει.

Οι παίκτες ήθελαν αλλά δεν μπορούσαν στην Πάφο να κάνουν το κάτι παραπάνω. Αυτό έγινε ξεκάθαρο στα τελευταία 20 λεπτά όπου παρά τις αλλαγές που επιχείρησε ο προπονητής δεν υπήρχε παίκτης που θα έκανε το κάτι παραπάνω.

Ασφαλώς και τα πράγματα μπορούσαν να ήταν διαφορετικά αν ο Τράττος δεν ήταν τόσο κομπλεξικός αλλά η μεγάλη εικόνα είναι αυτή που θέλει τον ΑΠΟΕΛ να έχει σοβαρά επιθετικά προβλήματα.

Η επιστράτευση του Ντελατόρε δεν βοήθησε αφού ούτε και αυτός μπορεί να τελειώσει εύκολα φάσεις και το ερώτημα που τίθεται είναι αν μπορούν να προκύψουν λύσεις μέχρι την μεταγραφική περίοδο Ιανουαρίου.

Τότε που ο Τέτι θα πρέπει να διορθώσει ότι διορθώνεται.

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!